Bewust en dieper verbinden

20mei13:0015:30Bewust en dieper verbindenFijne veilige speelruimte voor eenieder die graag tot dieper gevoel van verbinding wil komen met zichzelf en met haar omgeving.

Event Details

Het grootste verlangen van de mens is om zich volledig in verbinding te voelen met anderen en de wereld om zich heen. Tegelijkertijd is dit tevens onze grootste uitdaging. We vinden niets fijner dan intimiteit te ervaren waarin we ons veilig, gezien en gekend voelen. Om ons vrij, speels én in verbinding te voelen. Tegelijkertijd vinden we het vaak maar al te moeilijk om dit volledig tot stand te brengen. Wat heeft het van ons nodig om hierin helemaal op ons zelf te kunnen vertrouwen en aan over te kunnen geven? Samen creëren we op deze ochtend een veilig veld van ontdekken en spelen met diepere verbindingen en wat er op dat moment in ons wordt aangezet. Tevens uitleg over de ‘wheel of consent’.

Om je grenzen goed te bewaken en aan te geven, is het belangrijk om ze goed te kennen en ontdekken. Hoe beter jij je begrenzing kent, hoe makkelijker het wordt om je open te stellen of juist weg te lopen. Dit is een fijne plek om te exploreren. Max 10 vrouwen.

Locatie in Leiden. Prijs €45,-

DIT EVENT WORDT VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DATUM

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 15:30

Locatie

Tribes

Doezastraat 2A

Geef een reactie