Seksuele energie en intimiteit (met het leven zelf)

30jun10:3013:45Seksuele energie en intimiteit (met het leven zelf)Fijne veilige speelruimte voor iedere vrouw die graag tot 'n dieper gevoel van verbinding wil komen in en met zichzelf, het leven, haar missie en haar relaties.

Event Details

In deze workshop maak je kennis met tantrische principes en oefeningen die je in een veilige ruimte kunt gaan ontdekken als vrouwen onderling. Het grootste verlangen van vrouwen is om zich volledig in verbinding te voelen met anderen en de wereld om zich heen. Tegelijkertijd is dit tevens onze grootste uitdaging. We vinden niets fijner dan intimiteit te ervaren waarin we ons veilig, gezien en gekend voelen. Om ons vrij, speels én in verbinding te voelen. Tegelijkertijd vinden we het vaak maar al te moeilijk om dit volledig tot stand te brengen en ons helemaal veilig te voelen met alles wat we in deze verbinding ervaren.

Samen creëren we op deze ochtend een veilig veld van ontdekken en spelen met diepere verbindingen en wat er op dat moment in ons wordt aangezet. Het voelen en volgen van je ‘ja’s’ en je ‘nee’s’. Tevens uitleg over de ‘wheel of consent’ als houvast om je grenzen te voelen en te bewaken.

Even voor de duidelijkheid, in deze workshop blijft alle kleding aan en worden er geen intieme delen aangeraakt.

Hoe beter jij je begrenzing kent, hoe meer contact je hebt met je ja’s en je nee’s, hoe makkelijker het wordt om je open te stellen óf juist weg te lopen. Dit is een fijne plek om te exploreren. Max 10 vrouwen.

Locatie in Leiden. Prijs €65,-. Thee en kleine snacks zijn aanwezig. Eventueel zelf iets meenemen voor de grotere trek.

Tijd

30 Juni 2024 10:30 - 13:45(GMT+02:00)

Locatie

Leidse Lente in Leiden

Haagweg 4

Other Events

Get Directions

Geef een reactie