Waarom zelfliefde?

Zelfliefde ligt aan de basis van hoe jij je leven vorm wilt geven en aan alles wat jij wilt creëren. 

Heb je er behoefte aan om te voelen hoe het is om je helemaal geliefd te voelen om wie je bent en van daaruit je ware stem te laten klinken in je werk en privé-leven?

Heb je er behoefte aan dat alles aan jou helemaal ok is, ook je diepste dromen en verlangens en je je veilig voelt om deze naar buiten te brengen?

Ben je op zoek naar meer innerlijke rust en gevoel van vervulling?

Soms blijven we maar wachten tot iemand iets in ons ziet, het ons aanreikt of toestemming geeft… 

Soms hebben we het gevoel dat verwachtingen van buitenaf of onze omgeving altijd maar voor moeten gaan… Klaar daarmee! Begin zelf en inspireer daarmee ook je omgeving.

In deze video leg ik je uit wat zelfliefde is en welke acties en keuzes bijdragen aan een gevoel van geliefd zijn, zonder dat dit van buitenaf hoeft te komen. Bijgaand zit een document ter inspiratie dat je helpt om inzicht te krijgen waar jij je zelfliefde nog kan vergroten en wat de impact daarvan kan zijn op jouw welbevinden en je werk, zodat je kan gaan kiezen om datgene te maken wat jij wilt maken, vormgeven of schrijven.. 

Als je je inschrijft krijg je het document en ontvang je een paar dagen later een uitnodiging voor de gratis webinar op 7 september met info over het Nieuw Vrouwelijk Leiderschapsprogramma. Voor dit alles kun je je makkelijk weer uitschrijven als het niet bij je behoefte aansluit.

×

grow

Voor iedere vrouw die zoekt naar duurzame groei en zich…

unite

Sluit je aan bij vrouwelijk leiderschap en inspireer duizenden vrouwen…