nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

21 mei 2022 tot 21 november 2022 (6 maanden)

Dit programma helpt je om je innerlijke losse eindjes met elkaar te verbinden, aandacht te geven wat aandacht vraagt en te voeden wat voeding nodig heeft. 

Stap volledig in alles wie je bent, ervaar je authentieke vrouwelijke energie, krijg meer contact met  je eigen essentie en zak dieper in je persoonlijke (ziels) missie. Doe waar je meer voldoening uit haalt, maak het concreet en voel je vol leven en meer in balans! 

Uw trainer: Martine Nauta
Duur:
  6 maanden, start in jan 2023 zodra er 5 minmaal deelnemers zijn. Start later in het jaar weer met minimaal 5 deelnemers.
Locatie:
Online en 4 Live dagen in Leiden

€185,- PER MAAND

excl. btw €152,89

Terug naar
jouw bron

Je werd geboren met al je puurheid en potentie. Je hebt dit nog steeds én bij velen van ons is veel potentie en puurheid zoek geraakt onder vele lagen van aangeleerd gedrag, overtuigingen en (gekwetste) gevoelens. Gedrag en overtuigingen die zijn gericht op wat de buitenwereld verwacht, gedrag dat is ontstaan vanuit aanpassing. Veel opleidingen, trainingen en kennis wordt ons vanuit het mannelijke perspectief aangedragen. Vrouwen zitten echt anders in elkaar en door dit te ontdekken, komen we juist veel krachtiger te staan in onze eigen wijsheid en eigenwaarde. Om vervolgens meer balans te vinden in het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf. 

Dit programma is erop gericht om je terug te brengen naar de bron van jouw oneindige potentie, je eigen wilde vrouwelijke natuur.  Ervaar meer voldoening, meer creatiekracht en meer regie om jouw (diepere) missie te kunnen vormgeven.

CONNECT
& SPARKEL

Dit programma doe je met gelijkgestemde zielen, die hetzelfde zoeken als jij, zodat je elkaar kunt inspireren, spiegelen en steunen. Gevoelige, intelligente, intuïtieve en creatieve vrouwen (wonderful weird women) waarmee je een fijne en steunende verbinding kunt ervaren. Zodat je op lastige momenten kunt ervaren dat je niet alleen bent. Zodat je op je mooiste momenten je triomf kunt delen. Ervaar hoe je juist met elkaar een stap verder kunt komen, door de extra kracht en motivatie die je uit de groep kunt halen.  

WAAROM DIT PROGRAMMA?

Wil je dit ook?

Krachtige keuzes maken

De veranderingen van deze wereld vragen erom om een goed en helder contact met jezelf te hebben. Zodat je heldere keuzes kunt maken en nog meer impact kunt maken vanuit wat jij de wereld te bieden hebt.

Eigen regie pakken

Bewustzijnsverandering in deze wereld gaat op dit moment enorm snel. Alle gebeurtenissen in de wereld vragen erom nog meer op te staan en je uit te spreken. Besluit je mee te bewegen en je eigen regie te pakken of blijf je achter?

Hart volgen

Als jij de roep voelt om jouw verlangen en hart te volgen en je leven op je eigen manier vorm te geven, dan is dit het juiste moment. ‘We need chaos to give birth to a dancing star’ – Nietzsche

Gesteund voelen

Juist via de ander leren we onszelf beter kennen en kunnen we groeien. Juist via de ander voelen we ons gesteund en gezien in wie we zijn. Dit kan juist steeds die duwtjes geven die je nodig hebt om bepaalde stappen ook echt te gaan maken.

Volledige eigenwaarde

De wereld heeft (alle) vrouwen nodig die in hun volledige en unieke zijn gaan staan, vanuit liefde en volledige eigenwaarde. Hierin hebben alle vrouwen nog steeds een hoop in te halen, op te halen in zichzelf en te ontdekken.

Jouw unieke schatten delen 

Om volledig tot wasdom te komen met alle schatten die jij bij je draagt, is de beste ontwikkelingsschool om jouw schatten ook echt te gaan delen met de wereld. 

RESULTAAT

Bij het volgen van dit programma:

Meer gevoel van verbinding

Meer verbinding met delen in jezelf die nu niet lekker tot uiting komen. Groter en dieper inzicht in waar je staat, wie jij (nog meer) bent.

Meer focus

Meer helderheid en focus op wat jij hier te doen hebt en dieper contact met welk verhaal jij wilt leven, welke legende je wilt achterlaten en welke actiestappen daarbij passen.

Authenticiteit

Je hebt meer tools en inzichten om je elke keer weer terug te brengen naar je eigen authenticiteit en zelfvertrouwen. Juist ook op de momenten dat het even lastig is.

Sisterhood

Je hebt ervaren wat sisterhood voor je kan beteken, een dieper vertrouwen in je mede vrouwen hersteld en je kunt dit op een gezonde manier integreren in je eigen leven.

Ritme

Een nieuwe natuurlijke routine die je integreert in je dag of week en die jouw missie volledig ondersteunt. 

Neem jouw plek in

Je neemt meer jouw plek in met alles wie je bent en meeneemt. Dagelijkse relaties lopen soepeler en krijgen meer verdieping. Jouw impact wordt op een natuurlijke manier aangenomen.

Het PROGRAMMA

DEEL 1

Jij bent de maker

In dit eerste deel ga je diep contact maken met wie jij wilt zijn en hoe jij wil dat je leven eruit gaat zien. 

Je stelt jezelf vragen als: wat heb ik al en wat wil ik verder ontwikkelen? Wat heb ik te accepteren over waar ik nu ben? Op welke manier kan ik mezelf nog meer steunen met liefde voor wie ik ben en wat ik wil ontwikkelen in het leven. 

Stel, alles wat je daarvoor nodig hebt, is er: wat doe ik dan?

Kennismaken met elkaar en elkaars intentie en doelen.

Geef het verhaal vorm dat jij wilt leven.

Wat mag ik gaan loslaten?

Wat mag ik gaan loslaten?

Van 10 – 14. Een dagdeel vol lichaamswerk en sharing.

Accepteer waar je nu bent.

Heb jezelf lief.

Online van 10 tot 12, kan uitlopen. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog wijzigen.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin iedereen aan bod kan komen met haar eigen persoonlijke coachvraag.

Wat is je missie?

Je kernwaarden als navigatiesysteem.

DEEL 2

Maak de weg vrij

Natuurlijk gaat het pad op weg naar onze meest ultieme toekomst niet zonder slag of stoot. Vaak worden we uitgedaagd door onze eigen persoonlijke draken en grootste innerlijke obstakels, die in stand gehouden worden door ons eigen gedachtensysteem en overtuigingen. Bijvoorbeeld: overtuigingen over hoe we met onze emoties om zouden moeten gaan of welke plek we wel of niet mogen innemen. Of je wel of geen ruimte maakt voor de stem van je ziel of intuïtie. In deel 2 van het programma krijg je hier steeds meer zicht én grip op.

Betrek je lichaam.

Online van 10 tot 12, kan uitlopen. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog wijzigen.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin iedereen aan bod kan komen met haar eigen persoonlijke coachvraag.

(Diepe) emoties.

Ontdek je schaduwkanten.

Live dag van 10 tot 2 in Leiden of omgeving. Meditatie, ademhaling, mindfulness walk, sharing.

Geef beperkende oordelen geen kans. Onderzoek je eigen oordelen en overtuigingen.

Online van 10 tot 12

DEEL 3

Help en vraag hulp

Hulp vragen is een breed begrip. In sommige situaties is dit best makkelijk, maar  vaak moeilijk als er sprake is van emoties zoals schaamte of schuldgevoelens.  Bijvoorbeeld: als we bepaalde kwetsbaarheden of gevoeligheden van onszelf eigenlijk niet willen tonen. Hoe doorbreek je dit patroon? Ervaar hoe je er eigenlijk nooit alleen voor hóeft te staan. Hoe kun je je op zo’n manier openstellen dat je je altijd wel gesteund of geïnspireerd kunt voelen door je omgeving?

Je bent wat je denkt: kies voor helpende gedachten, ondersteunende affirmaties en/of mantra’s.

De invloed van familierelaties op waar jij nu staat.

Jij en je voorouders. Waar sta jij in je familielijn en wat is aan jou om los te laten en wat is aan jou om voort te zetten of juist te creëren.

Online Masterclass van Mirjam van YourEden! Mirjam neemt je mee in de fysieke wereld van de Female Pleasure en het spel tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Neem eigenaarschap over je eigen seksuele energie en ontdek hoeveel kracht daarin schuilt. Van 19:30 – 22:00 via Zoom. Niet te missen!

Vind een levensovertuiging die bij je past. Welk (persoonlijk) geloof steunt jou?

Online van 10 tot 12.

DEEL 4

Ga het doen

In de voorgaande delen is jouw innerlijke kompas zoveel mogelijk vrijgemaakt en geactiveerd. In dit deel ga je jouw innerlijke kompas inzetten om ook daadwerkelijk stappen te nemen (en te blijven nemen) om expressie te geven aan wie je bent en jouw missie verder vorm te geven.

Ademhaling en meditatie. Integreer meditatie en ademhalingstechnieken in je wekelijkse routine en voel dit je steunt om verbonden te blijven met je innerlijke kompas.

Vind jouw rolmodellen. Welke vrouwen vind jij fantastisch? Wat doen zij? Wat doen zij juist niet?

Kom thuis bij jezelf en doe wat jij het liefste doet en je hart naar uit gaat. 

7 energiegebieden/chakra’s in je lichaam. Je lichaam bestaat uit je fysieke llichaam, je emotionele lichaam en je energetische lichaam. Hoe beter we ook ons energetische lichaam kennen, hoe meer steun en creatiekracht we uit onszelf kunnen halen.

Online van 10 tot 12.

Waarschijnlijk 10.00 tot 13.00. Wordt later verder vormgegeven.

EXTRA'S

CG9A9939-2-2

Nu! Een warm welkom met extra's

Naast het Nieuw vrouwelijk Leiderschap programma ontvang je nog een aantal belangrijke extra’s:

2. Extra modules – Module 6b én module 19.

2. Eén live dag volledig gericht op het ervaren van je vrouwelijk flow in je lichaam met o.a.: de  dans van Shiva en Shakti, oefeningen voor bekkenbodemspieren, oefeningen voor meer lichaamsbewustzijn en een sharingcircle.

3. Eén live ochtend met beweging, ademhaling en koud water duik. Geheel begeleid.(meedoen is optioneel)

4. Een live ademsessie van 2 uur met Marieke Rolloos. Ontdek de kracht van de verbonden ademhaling en hoe je dit helpt om je helder, verbonden, geaard, aanwezig en open te voelen.

5. Eén stilte middag met meditatie, ademhalingsoefeningen en een mindfulness walk. (meedoen is optioneel)

6. Online Masterclass ‘Female Pleasure’ van Mirjam van Your eden en sharing circle. (Datum komt later)

7. Als je je voor 7 december hebt aangemeld mag je gratis  naar de theatervoorstelling ‘Wat ik hier te doen heb’ in het Imperium Theater in Leiden op 8 of 9 december, aanvang 20:15.

WEBINAR

Get inspirerd!

Volg de LIVE! WEBINAR op 10 mei 17.30

Leef je Missie

Maak kennis met Nieuw Vrouwelijk Leiderschap, waar de oorsprong ligt en wat het voor jouw zoektocht en/of belichaming van je zielsmissie kan betekenen. 

Leuk om je te ontmoeten! Stel je vragen, sluit af vol inspiratie en met zeker 3 duidelijk toepasbare tips.

DE COMMUNITY

''Ontzettend bedankt!

Nog ontzettend bedankt voor de sessie van afgelopen maandag. Het heeft mij veel inzichten gegeven, net zoals het Vrouwelijk Leiderschap programma mij dat heeft gegeven. Dank je wel dat jij jouw werk doet. Life Changing!”

Felicity vertelt

Het programma is voor mij ongelooflijk waardevol. Het programma zit heel krachtig in elkaar. Zoveel warmte, toewijding en persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Het programma daagt je uit om echt diep in jezelf te kijken. Dit, in combinatie met Martine's warmhartige en respectvolle persoonlijkheid, maakt het een sterk programma!

nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

Start zodra er 5 deelnemers zijn

€1110,- (excl. btw €917,36)

€185,- PER MAAND

excl. btw €152,89

Stap volledig in wie je helemaal bent,

> Kom in contact met je authentieke vrouwelijke flow,
> Ervaar  jouw unieke essentie
> Zak dieper in je persoonlijke (ziels) missie.
> Voel meer plezier, levendigheid en voldoening!

Dit programma helpt je om de innerlijke losse eindjes met elkaar te verbinden, aandacht te geven wat aandacht vraagt en te voeden wat voeding nodig heeft.