nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

21 september 2024 tot 29 maart 2025

Dit online groepsprogramma ondersteunt én daagt je uit om je leven vanuit je (diepste) verlangens vorm te geven, een nieuw verhaal te creëren, volledig op te komen dagen voor jezelf en je volledige potentie en daarmee ook andere vrouwen te inspireren en een positieve impact te kunnen hebben op je omgeving. 

Uw priesteres: Martine Nauta
Duur:
  6 maanden, 21-08-2024 t/m 29-03- 2025.
Locatie:
Online, evt zelf aan te vullen met live sparkdagen.

(Vervolgprogramma ‘Verdieping vrouwelijke seksuele en sensuele energie voor meer verbinding, gronding en creatiekracht’ later in 2025!) 

Minimaal 6 en Maximaal 20 deelnemers

Een nieuw verhaal

De voorwaarden die nodig zijn om helemaal jouw nieuwe verhaal te kunnen leven zijn en te gaan doen wat voor jou bedoeld is: 

 • Veiligheid vinden in jezelf op je eigen voorwaarden. 
 • (H)Erkennen van je behoeften. 
 • Helemaal landen in je lijf. 
 • Aankijken van diepere patronen waar je geen zin meer in hebt.
 • De volledige liefde kunnen voelen. 
 • Meer zelfliefde en eigenwaarde ervaren. 
 • Je grenzen en je eigen voorwaarden kennen.
 • Niet meer aanpassen op momenten dat het eigenlijk toxisch of niet aligned is. 
 • Nieuwe speelsheid en creativiteit vrij maken.
 • Kunnen creëren, communiceren en relateren vanuit authenticiteit en echtheid. 
 • Doen wat je moet doen, ook als niemand kijkt, het gelijk begrijpt of applaudisseert. 
 • Bewust zijn van beperkende patronen, overtuigingen of gedachtegangen. 
 • De kracht van je hart verder ontdekken.
 • Je ja’s en je nee’s in je lijf voelen, in plaats van met je hoofd bedenken. 
 • Je eigen plek volledige innemen.

Het gaat over je niet meer willen laten leiden door ‘oude narratieven’, geen ‘oud vrouwelijk leiderschap’ maar ‘nieuw vrouwelijk leiderschap’. Dat vooral!

CONNECT & VERDIEP SAMEN

Je gaat dit programma aan met gelijkgestemde zielen, namelijk andere gevoelige, intuïtieve, intelligente, creatieve en gedreven vrouwen die eenzelfde roep voelen als jij, namelijk leven vanuit een nieuw verhaal. Vrouwen die ‘de oude narratieven’ zat zijn en de innerlijke patronen die hier nog aan gebonden zijn willen afgooien en daarmee vanuit meer eigen flow en autonomie hun missie leven.

We hebben elkaar nodig om meer van onszelf bewust te worden, we hebben elkaar ook nodig om bepaalde hobbels te durven nemen, je gezien te voelen, geïnspireerd of gesteund in waar jij naartoe wilt.

WAAROM DIT PROGRAMMA?

Wil je dit ook?

Vertrouwen, veiligheid en verbinding

Om diepere niet helpende patronen los te laten is heel veel vertrouwen, veiligheid en verbinding nodig. Om echt tot jouw nieuwe verhaal te komen en dus je oude verhaal los te laten is er veel vertrouwen, veiligheid en verbinding nodig. Deze drie V’s zullen in het programma elke keer weer gevoed worden. Het is ongelooflijk wat er dan mogelijk is voor eenieder. 

Helemaal in je lijf wonen

Om helemaal jouw nieuwe verhaal te kunnen creëren en vormgeven is het zeer ondersteunend en onmisbaar om helemaal in je lichaam te wonen, je lijf te omarmen, te vertrouwen en als kompas te gebruiken. In het programma zullen we elke keer weer terugkoppelen naar het lichaam. Om zo je lijf en wat er in leeft steeds beter te kennen en te voeden met wat nodig is. 

Je volledige plek innemen

Wat is je plek in de natuurlijk rangorde der dingen? Allereerst sta je in de rij van je voormoeders en misschien staan er dochters voor je. Hoe voelt dat eigenlijk en kun je daar ook echt staan en in aanwezig zijn? Ten tweede hoor je te staan op jouw plek in de rangorde binnen je gezin van herkomst. En hoor je onder je ouders te staan en aan te nemen wat daar aan te nemen is. Welke impact heeft dit op je huidige plek en relaties?

Een nieuw verhaal creëren

Wat voelt voor jou echt als het nieuwe verhaal wat jij wilt gaan leven? En wat is dan nu het oude verhaal waar je inzit en waar je graag afscheid van wilt nemen? In het programma word je stapsgewijs meegenomen in zowel het creëren van je nieuwe verhaal áls het loslaten van het oude verhaal.

Meer regie ervaren op je route

Door de continue informatiestromen die bij ons binnen komen is het heel belangrijk om je eigen innerlijke kompas te blijven ervaren, te voelen en te horen. Zodat jij de stappen blijft nemen die passen bij jouw verlangen, je kernwaarden, je missie en je nieuwe verhaal, in plaats van dat je je continu beïnvloed voelt door hoe anderen het doen en misschien zelfs van je verwachten.

Dieper gevoel van liefde en eigenwaarde

Door het patriarchale systeem waar wij al eeuwen onderdeel van zijn, is het collectieve diepere gevoel van eigenwaarde onder vrouwen erg laag. We zijn collectief onze eigen unieke kwaliteiten en innerlijke wijsheid vergeten. Ben je klaar om je vólledige gevoel van eigenwaarde op alle fronten terug te claimen? En je nieuwe verhaal op je eigen voorwaarden vorm te geven?

RESULTAAT

Ervaar bij het volgen van dit programma:

Alles van jou hoort er helemaal bij

Meer verbinding met delen in jezelf die nu niet lekker tot uiting komen of er wellicht niet (altijd) mogen zijn. Groter en dieper inzicht in waar je staat, wie jij (nog meer) bent door ook je schaduwkanten te erkennen en omarmen.

Focus op je hart en vrouwelijke organen

Meer helderheid en focus op wat jij hier te doen hebt en dieper contact met welk verhaal jij wilt leven. Welke legende wil je achterlaten voor de mensen om je heen en/of de wereld en welke actiestappen passen daarbij? Laat je hart en je vrouwelijkheid hierbij leiden.

Authenticiteit en creativiteit

Je hebt meer tools en inzichten om je elke keer weer terug te brengen naar je eigen authenticiteit, creatiekracht en zelfvertrouwen. Juist ook op de momenten dat het even lastig is. Want uitdagend en lastig wordt t soms ook. In ieder geval niet saai ;).

Sisterhood

Je ervaart wat sisterhood voor je kan betekenen, herstelt een dieper vertrouwen in je mede vrouwen en je kunt dit op een gezonde manier integreren in je eigen leven.

Ritme

Een nieuwe natuurlijke routine vanuit je eigen ritme en het natuurlijke ritme van de aarde, de maan, je eigen cyclus die je integreert in je dag, week of maand en die jouw missie volledig ondersteunt. Waardoor je meer flow, meer mildheid en constructieve productiviteit in jezelf ervaart. 

Loslaten van oude patronen

Je neemt meer jouw plek in met alles wie je bent en meeneemt. Dagelijkse relaties lopen soepeler en krijgen meer verdieping vanuit je eigen gevoel van diepe tevredenheid en vervulling. Jouw impact wordt op een natuurlijke manier ontvangen.

Het PROGRAMMA

DEEL 1

Jij bent de maker

In dit eerste deel maken we allereerst kennis met elkaar in de introductie sessie en krijg je uitleg hoe je zoveel mogelijk uit het programma kunt halen. In dit deel ga je diep contact maken met wie jij wilt zijn en hoe jij wil dat je leven eruit gaat zien. 

Je stelt jezelf vragen als: wat heb ik al en wat wil ik verder ontwikkelen? Wat heb ik te accepteren over waar ik nu ben? Op welke manier kan ik mezelf nog meer steunen met liefde voor wie ik ben en wat ik wil ontwikkelen in het leven. In dit deel kies je o.a. je 4 tot 7 belangrijkste kernwaarden en formuleer je de eerste versie van je missie.

In dit deel ontmoeten we elkaar op de eerste online training waarin we op een andere manier bewust gaan worden van ons lijf en de lichaamsdelen en gebieden die zijn verbonden met onze doelen én met onze obstakels. Waar flowt het lekker en waar mag het nog meer gaan stromen?

Kennismaken met elkaar en elkaars intentie en doelen. Introductie opzet programma. Hoe er zoveel mogelijk uit te halen.

Geef het verhaal vorm dat jij wilt leven.

Wat mag ik gaan loslaten?

Wat mag ik gaan loslaten?

Van 19.45 – 21.45. Een online workshop vol lichaamswerk om te ontdekken wat je lichaam je te vertellen heeft over jouw missie, gecombineerd met sharingrondes. Meer info volgt later.

Accepteer waar je nu bent.

Online van 9.30 tot 12.00. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog bijgesteld worden.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin de meeste deelnemers aan bod kunnen komen met hun eigen persoonlijke coachvraag en mee kunnen resoneren op vragen van anderen.

Wat is je missie?

Je kernwaarden als navigatiesysteem.

DEEL 2

Maak eerst je weg vrij

Natuurlijk gaat het pad op weg naar onze meest ultieme toekomstdroom niet zonder uitdagingen. Wat een saai verhaal zou dat zijn en een saai avontuur hadden we sowieso niet voor ogen, toch? Vaak worden we uitgedaagd door onze eigen persoonlijke draken en innerlijke obstakels, die in stand gehouden worden door ons eigen gedachtensysteem en overtuigingen. Bijvoorbeeld: overtuigingen over hoe we met onze emoties om zouden moeten gaan of welke plek we wel of niet mogen innemen. Of je wel of geen ruimte maakt voor de stem van je ziel of intuïtie. In deel 2 van het programma krijg je hier steeds meer zicht én grip op.

 

Verken de signalen van je lichaam.

Online van 9.30 tot 12. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog wijzigen.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin iedereen aan bod kan komen met haar eigen persoonlijke coachvraag.

Laat je (diepe) emoties je informeren.

Ontdek je schaduwkanten.

Geef beperkende oordelen geen kans. Onderzoek je eigen oordelen en overtuigingen.

Online van 10 tot 12

Online dagdeel van 19:45 tot 21:45. Ademhaling, beweging en sharing.

DEEL 3

Ontdek je hulpbronnen

Hulp vragen is een breed begrip. In sommige situaties is dit best makkelijk, maar vaak moeilijk als er sprake is van emoties zoals schaamte of schuldgevoelens.  Bijvoorbeeld: als we bepaalde kwetsbaarheden of gevoeligheden van onszelf eigenlijk niet willen tonen. Hoe doorbreek je dit patroon? Ervaar hoe je er eigenlijk nooit alleen voor hóeft te staan. Hoe kun je je op zo’n manier openstellen dat je je gesteund of geïnspireerd kunt voelen door je omgeving én door je voorouders..

Je bent wat je denkt: kies voor helpende gedachten, ondersteunende affirmaties en/of mantra’s.

De invloed van familierelaties op waar jij nu staat.

Jij en je voorouders. Waar sta jij in je familielijn en wat is aan jou om los te laten en wat is aan jou om voort te zetten of juist te creëren.

Online Masterclass van Mirjam van YourEden! Mirjam neemt je mee in de fysieke wereld van de Female Pleasure en het spel tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Neem eigenaarschap over je eigen seksuele energie en ontdek hoeveel kracht daarin schuilt. Van 19:30 – 22:00 via Zoom. Niet te missen!

Vind een levensovertuiging die bij je past. Welk (persoonlijk) geloof steunt jou?

DEEL 4

Zet nieuwe stappen

In de voorgaande delen is jouw innerlijke (fysieke) kompas zoveel mogelijk vrijgemaakt en geactiveerd. In dit deel ga je jouw innerlijke kompas inzetten om ook daadwerkelijk stappen te nemen (en te blijven nemen) om expressie te geven aan wie je bent en jouw missie verder vorm te geven.

 

Ademhaling en meditatie. Integreer meditatie en ademhalingstechnieken in je wekelijkse routine en voel dit je steunt om verbonden te blijven met je innerlijke kompas.

Vind jouw rolmodellen. Welke vrouwen vind jij fantastisch? Wat doen zij? Wat doen zij juist niet?

Vind jouw rolmodellen. Welke vrouwen vind jij fantastisch? Wat doen zij? Wat doen zij juist niet?

Kom thuis bij jezelf en doe wat jij het liefste doet en je hart naar uit gaat. 

7 energiegebieden/chakra’s in je lichaam. Je lichaam bestaat uit je fysieke llichaam, je emotionele lichaam en je energetische lichaam. Hoe beter we ook ons energetische lichaam kennen, hoe meer steun en creatiekracht we uit onszelf kunnen halen.

EXTRA'S

CG9A9939-2-2

Nu! Een warm welkom met extra's

Naast het Nieuw vrouwelijk Leiderschap programma ontvang je nog een aantal belangrijke extra’s:

1. Toegang tot het besloten platform – Daar waar je eindeloos met elkaar kunt delen, steun kunt vragen of je kunt laten inspireren.

2. Toegang tot ondersteunende meditaties, visualisaties en ademhalingsoefeningen. 

3. Mijn eindeloze enthousiasme en wil om je te blijven inspireren met verhalen of muziek maar ook hands-on coaching, praktijkvoorbeelden en praktische (lichaams)oefeningen.

4. Masterclass over Female Pleasure!

WEBINAR

Get inspirerd!

Volg de live online WEBINAR op 8 juli ’24 20.00

Creëer je nieuwe verhaal

Maak kennis met Nieuw Vrouwelijk Leiderschap, waar de oorsprong ligt en wat het voor jouw zoektocht en/of belichaming van je zielsmissie kan betekenen. 

Leuk om je te ontmoeten! Stel je vragen, sluit af vol inspiratie en met zeker 3 duidelijk toepasbare tips.

DE COMMUNITY

''Ontzettend bedankt!

Nog ontzettend bedankt voor de sessie van afgelopen maandag. Het heeft mij veel inzichten gegeven, net zoals het Vrouwelijk Leiderschap programma mij dat heeft gegeven. Dank je wel dat jij jouw werk doet. Life Changing!”

Felicity vertelt

Het programma is voor mij ongelooflijk waardevol. Het programma zit heel krachtig in elkaar. Zoveel warmte, toewijding en persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Het programma daagt je uit om echt diep in jezelf te kijken. Dit, in combinatie met Martine's warmhartige en respectvolle persoonlijkheid, maakt het een sterk programma!

nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

VOOR GEVOELIGE, INTELLIGENTE, INTUITIEVE, CREATIEVE EN GEDREVEN VROUWEN

21 september 2024 tot 29 maart 2025

>Stap  in wie je bent

> Ervaar een diepere connectie met je persoonlijke missie,

> Ervaar  meer regie op jouw route

> Ga op weg naar een volledig gevoel van eigenwaarde in wat jij te brengen hebt

> Ervaar meer creativiteit, creatiekracht en voldoening

Dit programma helpt je om je innerlijke losse eindjes met elkaar te verbinden, aandacht te geven wat aandacht vraagt en te voeden wat voeding nodig heeft.

Verdiep of intensiveer het programma door deze zelf aan te vullen met live sparkdagen!

Vervolgprogramma ‘Verdieping seksuele en sensuele vrouwelijke energie als creatieve flow’ later in 2025!