nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

1 oktober 2023 tot 1 april 2024

Dit online groepsprogramma ondersteunt én daagt je uit om je leven vanuit je diepste verlangens vorm te geven, zodat deze verlangens niet alleen een vage wens (of misschien wel onbekende wens!) blijven maar ook steeds meer echt concreet worden. De cyclus die je doorloopt in dit programma kun je in elke fase van je leven toepassen en regelmatig naar behoefte herhalen. Je houdt er hier 2 jaar toegang toe

Krijg meer en helder zicht op je verlangens, je kernwaarden, je kwaliteiten maar ook je innerlijke hobbels en schaduwkanten waar je je nog niet bewust van bent. Voel een dieper contact met je eigen wezenlijke essentie, zodat je steeds makkelijker verbinding kunt maken met de wereld om je heen vanuit wie jij echt bent. Met meer innerlijke rust, voldoening, energie en creativiteit. Maak de impact die je graag wilt maken en kom steeds dichter bij het leven van je zielsmissie en merk hoe je dit op alle gebieden van je leven kunt toepassen. Je doet deze reis samen met andere vrouwen, zodat je elkaar kunt inspireren, spiegelen, steunen, uitdagen of triggeren. 

Uw priesteres: Martine Nauta
Duur:
  6 maanden, start 1 juni tot en met 30 november 2024, inclusief 4 vrije zomerweken.
Locatie:
Online, eventueel zelf aan te vullen met live verdiepingsdagen.

(Vervolgprogramma ‘Verdieping vrouwelijke seksuele en sensuele energie als creatieve flow’ in 2025!) 

Maximaal 20 deelnemers

 

Terug naar
de bron

De bron van jouw oneindige potentie ligt diep verborgen onder jouw lagen van aanpassing en maatschappelijke conditionering. Dit programma neemt je weer even mee terug naar de bron van jouw oneindige potentie. Ervaar meer voldoening, meer creatiekracht en meer regie en tools om jouw (diepere) missie stevig te kunnen vormgeven. En ontdek hoe er meer liefde voor jezelf, je medemens en de wereld vrijkomt. Dit programma tikt alle elementen aan om dit groeiproces bij jezelf in gang te zetten. Naar eigen behoeften kun je het programma herhalen én kun je het programma verdiepen door bepaalde thema’s verder uit te werken tijdens de live verdiepdagen.

CONNECT & VERDIEP SAMEN

Je gaat dit programma aan met gelijkgestemde zielen, namelijk andere gevoelige, intuïtieve, intelligente, creatieve en gedreven vrouwen die eenzelfde roep voelen als jij, namelijk je volledige potentie vanuit wie jij bent in de wereld zetten en hiermee bijdragen aan een mooiere en leukere wereld. 

Met ieder haar eigen doelen en missie ga je samen op pad.  We hebben elkaar nodig om meer van onszelf bewust te worden, we hebben elkaar ook nodig om bepaalde hobbels te durven nemen, je gezien te voelen, geïnspireerd of gesteund in waar jij naartoe wilt.

WAAROM DIT PROGRAMMA?

Wil je dit ook?

Meer creativiteit en creatiekracht

Om neer te zetten wat jij wilt neerzetten heb je je eigen creativiteit nodig. Jouw unieke creativiteit huist in je meest vrije en authentieke deel. Je creatiekracht heb je nodig om hier ook echt een stevige vorm aan te geven, dit huist in je bekken en baarmoeder. Klaar om mee te reizen en meer draagkracht in jezelf te ontdekken?

Natuurlijke belichaming van wie je bent

Blijft jouw missie nog hangen bij ‘een goed idee’ maar krijgt het nog te weinig vorm? Leer je missie volledig en dieper te belichamen, zodat deze zó natuurlijk voor je wordt dat je deze van nature vanzelf gaat leven en vorm geven. 

Op een natuurlijke manier je volledige plek innemen

Jouw unieke missie stroomt door jouw unieke zelf en is wat jij hebt toe te voegen aan deze wereld. Leer op een natuurlijke manier jouw plek in te nemen in het geheel der dingen. Of: neem jouw natuurlijke plek in en ontdek wat dit nog meer te vertellen heeft over jouw missie!

Een diepere connectie met je persoonlijke missie ervaren

De vele veranderingen in deze wereld en de oneindige stroom aan informatie die 24 uur per dag naar je toe komt vragen meer en meer om een goed en helder contact met jezelf te hebben en te houden. Zodat je heldere, moedige en eigen keuzes kunt maken en nog meer impact kunt maken vanuit wat jij de wereld te bieden hebt.

Meer regie ervaren op je route

Door de continue informatiestromen die bij ons binnen komen is het heel belangrijk om je eigen innerlijke kompas te blijven ervaren, te voelen en te horen. Zodat jij de stappen blijft nemen die passen bij jouw verlangen, je kernwaarden en missie voor jezelf en de wereld in plaats van dat je je continu beïnvloed voelt door hoe anderen het doen en misschien zelfs van je verwachten. 

Volledig gevoel van eigenwaarde  

Door het patriarchale systeem waar wij al eeuwen onderdeel van zijn, is het collectieve gevoel van eigenwaarde onder vrouwen erg laag. We zijn collectief onze eigen unieke kwaliteiten en innerlijke wijsheid vergeten. Misschien ben jij al aardig op weg maar ben je klaar om je vólledige gevoel van eigenwaarde op alle fronten terug te claimen? Start doing your life on your own terms!

 

RESULTAAT

Ervaar bij het volgen van dit programma:

Meer gevoel van verbinding

Meer verbinding met delen in jezelf die nu niet lekker tot uiting komen. Groter en dieper inzicht in waar je staat, wie jij (nog meer) bent.

Meer focus op jouw route

Meer helderheid en focus op wat jij hier te doen hebt en dieper contact met welk verhaal jij wilt leven, welke legende je wilt achterlaten en welke actiestappen daarbij passen.

Authenticiteit

Je hebt meer tools en inzichten om je elke keer weer terug te brengen naar je eigen authenticiteit en zelfvertrouwen. Juist ook op de momenten dat het even lastig is.

Sisterhood

Je ervaart wat sisterhood voor je kan betekenen, herstelt een dieper vertrouwen in je mede vrouwen en je kunt dit op een gezonde manier integreren in je eigen leven.

Ritme

Een nieuwe natuurlijke routine die je integreert in je dag of week en die jouw missie volledig ondersteunt. Waardoor je meer flow, meer mildheid en constructieve productiviteit in jezelf ervaart. 

Neem jouw plek in

Je neemt meer jouw plek in met alles wie je bent en meeneemt. Dagelijkse relaties lopen soepeler en krijgen meer verdieping. Jouw impact wordt op een natuurlijke manier aangenomen.

Het PROGRAMMA

DEEL 1

Jij bent de maker

In dit eerste deel maken we allereerst kennis met elkaar in de introductie sessie en krijg je uitleg hoe je zoveel mogelijk uit het programma kunt halen.In dit deel ga je diep contact maken met wie jij wilt zijn en hoe jij wil dat je leven eruit gaat zien. 

Je stelt jezelf vragen als: wat heb ik al en wat wil ik verder ontwikkelen? Wat heb ik te accepteren over waar ik nu ben? Op welke manier kan ik mezelf nog meer steunen met liefde voor wie ik ben en wat ik wil ontwikkelen in het leven. In dit deel kies je o.a. je 4 tot 7 belangrijkste kernwaarden en formuleer je de eerste versie van je missie.

In dit deel ontmoeten we elkaar op de eerste online training waarin we op een andere manier bewust gaan worden van ons lijf en de lichaamsdelen en gebieden die zijn verbonden met onze doelen én met onze obstakels. Waar flowt het lekker en waar mag het nog meer gaan stromen?

Kennismaken met elkaar en elkaars intentie en doelen. Introductie opzet programma.

Geef het verhaal vorm dat jij wilt leven.

Wat mag ik gaan loslaten?

Wat mag ik gaan loslaten?

Van 19.45 – 21.45. Een online workshop vol lichaamswerk om te ontdekken wat je lichaam je te vertellen heeft over jouw missie, gecombineerd met sharingrondes. Meer info volgt later.

Accepteer waar je nu bent.

Online van 15.30 tot 18.00. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog bijgesteld worden.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin de meeste deelnemers aan bod kunnen komen met hun eigen persoonlijke coachvraag en mee kunnen resoneren op vragen van anderen.

Heb jezelf lief.

Wat is je missie?

Je kernwaarden als navigatiesysteem.

DEEL 2

Maak eerst je weg vrij

Natuurlijk gaat het pad op weg naar onze meest ultieme toekomstdroom niet zonder uitdagingen. Wat een saai verhaal zou dat zijn en een saai avontuur hadden we sowieso niet voor ogen! Vaak worden we uitgedaagd door onze eigen persoonlijke draken en innerlijke obstakels, die in stand gehouden worden door ons eigen gedachtensysteem en overtuigingen. Bijvoorbeeld: overtuigingen over hoe we met onze emoties om zouden moeten gaan of welke plek we wel of niet mogen innemen. Of je wel of geen ruimte maakt voor de stem van je ziel of intuïtie. In deel 2 van het programma krijg je hier steeds meer zicht én grip op.

 

Verken de signalen van je lichaam.

Online van 10 tot 12. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog wijzigen.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin iedereen aan bod kan komen met haar eigen persoonlijke coachvraag.

Laat je (diepe) emoties je informeren.

Ontdek je schaduwkanten.

Geef beperkende oordelen geen kans. Onderzoek je eigen oordelen en overtuigingen.

Online van 10 tot 12

Online dagdeel van 19:45 tot 21:45. Ademhaling, beweging en sharing.

DEEL 3

Ontdek je hulpbronnen

Hulp vragen is een breed begrip. In sommige situaties is dit best makkelijk, maar vaak moeilijk als er sprake is van emoties zoals schaamte of schuldgevoelens.  Bijvoorbeeld: als we bepaalde kwetsbaarheden of gevoeligheden van onszelf eigenlijk niet willen tonen. Hoe doorbreek je dit patroon? Ervaar hoe je er eigenlijk nooit alleen voor hóeft te staan. Hoe kun je je op zo’n manier openstellen dat je je gesteund of geïnspireerd kunt voelen door je omgeving én door je voorouders..

Je bent wat je denkt: kies voor helpende gedachten, ondersteunende affirmaties en/of mantra’s.

De invloed van familierelaties op waar jij nu staat.

Jij en je voorouders. Waar sta jij in je familielijn en wat is aan jou om los te laten en wat is aan jou om voort te zetten of juist te creëren.

Online Masterclass van Mirjam van YourEden! Mirjam neemt je mee in de fysieke wereld van de Female Pleasure en het spel tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Neem eigenaarschap over je eigen seksuele energie en ontdek hoeveel kracht daarin schuilt. Van 19:30 – 22:00 via Zoom. Niet te missen!

Vind een levensovertuiging die bij je past. Welk (persoonlijk) geloof steunt jou?

DEEL 4

Zet nieuwe stappen

In de voorgaande delen is jouw innerlijke kompas zoveel mogelijk vrijgemaakt en geactiveerd. In dit deel ga je jouw innerlijke kompas inzetten om ook daadwerkelijk stappen te nemen (en te blijven nemen) om expressie te geven aan wie je bent en jouw missie verder vorm te geven.


Ademhaling en meditatie. Integreer meditatie en ademhalingstechnieken in je wekelijkse routine en voel dit je steunt om verbonden te blijven met je innerlijke kompas.

Vind jouw rolmodellen. Welke vrouwen vind jij fantastisch? Wat doen zij? Wat doen zij juist niet?

Kom thuis bij jezelf en doe wat jij het liefste doet en je hart naar uit gaat. 

7 energiegebieden/chakra’s in je lichaam. Je lichaam bestaat uit je fysieke llichaam, je emotionele lichaam en je energetische lichaam. Hoe beter we ook ons energetische lichaam kennen, hoe meer steun en creatiekracht we uit onszelf kunnen halen.

EXTRA'S

CG9A9939-2-2

Nu! Een warm welkom met extra's

Naast het Nieuw vrouwelijk Leiderschap programma ontvang je nog een aantal belangrijke extra’s:

1. Extra modules – Module 6b én module 19.

2. Toegang tot het besloten platform – Daar waar je eindeloos met elkaar kunt delen, steun kunt vragen of je kunt laten inspireren.

3. Toegang tot ondersteunende meditaties en ademhalingsoefeningen. 

4. Mijn eindeloze enthousiasme en wil om je te blijven inspireren met verhalen of muziek maar ook hands-on coaching, praktijkvoorbeelden of praktische oefeningen.

5. Masterclass over Female Pleasure door Mirjam van Ravensbergen van Your Eden!

WEBINAR

Get inspirerd!

Volg de LIVE! WEBINAR op 1 september 16.30

Leef je Missie

Maak kennis met Nieuw Vrouwelijk Leiderschap, waar de oorsprong ligt en wat het voor jouw zoektocht en/of belichaming van je zielsmissie kan betekenen. 

Leuk om je te ontmoeten! Stel je vragen, sluit af vol inspiratie en met zeker 3 duidelijk toepasbare tips.

DE COMMUNITY

''Ontzettend bedankt!

Nog ontzettend bedankt voor de sessie van afgelopen maandag. Het heeft mij veel inzichten gegeven, net zoals het Vrouwelijk Leiderschap programma mij dat heeft gegeven. Dank je wel dat jij jouw werk doet. Life Changing!”

Felicity vertelt

Het programma is voor mij ongelooflijk waardevol. Het programma zit heel krachtig in elkaar. Zoveel warmte, toewijding en persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Het programma daagt je uit om echt diep in jezelf te kijken. Dit, in combinatie met Martine's warmhartige en respectvolle persoonlijkheid, maakt het een sterk programma!

nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

VOOR GEVOELIGE, INTELLIGENTE, INTUITIEVE, CREATIEVE EN GEDREVEN JONGE VROUWEN

1 juni tot 28 december ’24

>Stap  in wie je bent

> Ervaar een diepere connectie met je persoonlijke missie,

> Ervaar  meer regie op jouw route

> Ga op weg naar een volledig gevoel van eigenwaarde in wat jij te brengen hebt

> Ervaar meer creativiteit, creatiekracht en voldoening

Dit programma helpt je om je innerlijke losse eindjes met elkaar te verbinden, aandacht te geven wat aandacht vraagt en te voeden wat voeding nodig heeft.

Verdiep of intensiveer het programma door deze zelf aan te vullen met Live verdiepdagen!

Vervolgprogramma ‘Verdieping seksuele en sensuele vrouwelijke energie als creatieve flow’ in 2025!