nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

1 oktober 2023 tot 1 april 2024

DAADWERKELIJKE STARTDATUM WORDT LATER BEKEND BEKEND GEMAAKT!

Dit hybride programma ondersteunt én daagt je uit om je leven vanuit je diepste verlangens vorm te geven, zodat deze niet alleen een vage wens blijven maar ook echt concreet worden.

Krijg meer en helder zicht op je verlangens, je kernwaarden, je kwaliteiten maar ook je innerlijke hobbels en schaduwkanten waar je je nog niet bewust van bent. Voel een dieper contact met je essentie, zodat je merkt steeds makkelijker verbinding te kunnen maken met de wereld om je heen vanuit wie je bent en de impact kunt maken die je graag wilt maken en je steeds dichter komt bij het leven van je zielsmissie. Learn to play and have fun with it!

Uw priesteres: Martine Nauta
Duur:
  6 maanden, start 1 oktober 2023.
Locatie:
Online en 6 Live dagen.

Terug naar
de bron

Dit programma is erop gericht om je in contact te brengen met de bron van jouw oneindige potentie, je eigen wilde vrouwelijke natuur vol van wijsheid en eigenheid. Ervaar meer voldoening, meer creatiekracht en meer regie om jouw (diepere) missie stevig te kunnen vormgeven. En ontdek hoe er meer liefde voor jezelf, je medemens en de wereld vrijkomt. 

CONNECT & VERDIEP SAMEN

Je gaat dit programma aan met andere gelijkgestemde zielen: gevoelige, intuïtieve, intelligente, creatieve en gedreven vrouwen die eenzelfde roep voelen als jij, namelijk je volledige potentie in de wereld zetten en hiermee bijdragen aan een mooiere wereld. Blijkbaar hebben jullie besloten om op hetzelfde moment op dezelfde plek te zijn! Jullie gaan meer uitpakken van wie je bent en hier vorm aan geven in de wereld. We hebben elkaar nodig om meer van onszelf bewust te worden, we hebben elkaar ook nodig om bepaalde hobbels te durven nemen, je gezien te voelen, geïnspireerd of gesteund in waar jij naartoe wilt.

WAAROM DIT PROGRAMMA?

Wil je dit ook?

Meer creativiteit en creatiekracht

Om neer te zetten wat jij wilt neerzetten heb je je eigen creativiteit nodig. Jouw unieke creativiteit huist in je meest vrije en authentieke deel. Je creatiekracht heb je nodig om hier ook echt een stevige vorm aan te geven, dit huist in je bekken en baarmoeder. Klaar om mee te reizen en meer draagkracht in jezelf te ontdekken?

Natuurlijke belichaming van wie je bent

Blijft jouw missie nog hangen bij ‘een goed idee’ maar krijgt het nog te weinig vorm? Leer je missie volledig en dieper te belichamen, zodat deze zó natuurlijk voor je wordt dat je deze van nature vanzelf gaat leven en vorm geven. 

Op een natuurlijke manier je volledige plek innemen

Jouw unieke missie stroomt door jouw unieke zelf en is wat jij hebt toe te voegen aan deze wereld. Leer op een natuurlijke manier jouw plek in te nemen in het geheel der dingen. Of: neem jouw natuurlijke plek in en leer wat dit nog meer te vertellen heeft over jouw missie!

Een diepere connectie met je persoonlijke missie ervaren

De veranderingen in deze wereld vragen meer en meer om een goed en helder contact met jezelf te hebben en te houden. Zodat je heldere en moedige keuzes kunt maken en nog meer impact kunt maken vanuit wat jij de wereld te bieden hebt.

Meer regie ervaren op je route

Door de continue informatiestromen die bij ons binnen komen is het heel belangrijk om vooral je eigen innerlijke kompas te blijven ervaren en te horen. Zodat jij de stappen blijft nemen die passen bij jouw verlangen, je kernwaarden en missie voor jezelf en de wereld. 

Volledig gevoel van eigenwaarde  

Door het patriarchale systeem waar wij al eeuwen onderdeel van zijn, is het collectieve gevoel van eigenwaarde onder vrouwen erg laag. Misschien ben jij al aardig op weg maar ben je klaar om je vólledige gevoel van eigenwaarde op alle fronten terug te claimen? Start doing your life on your own terms!

 

RESULTAAT

Ervaar bij het volgen van dit programma:

Meer gevoel van verbinding

Meer verbinding met delen in jezelf die nu niet lekker tot uiting komen. Groter en dieper inzicht in waar je staat, wie jij (nog meer) bent.

Meer focus

Meer helderheid en focus op wat jij hier te doen hebt en dieper contact met welk verhaal jij wilt leven, welke legende je wilt achterlaten en welke actiestappen daarbij passen.

Authenticiteit

Je hebt meer tools en inzichten om je elke keer weer terug te brengen naar je eigen authenticiteit en zelfvertrouwen. Juist ook op de momenten dat het even lastig is.

Sisterhood

Je ervaart wat sisterhood voor je kan betekenen, herstelt een dieper vertrouwen in je mede vrouwen en je kunt dit op een gezonde manier integreren in je eigen leven.

Ritme

Een nieuwe natuurlijke routine die je integreert in je dag of week en die jouw missie volledig ondersteunt. Waardoor je meer flow, meer mildheid en constructieve productiviteit in jezelf ervaart. 

Neem jouw plek in

Je neemt meer jouw plek in met alles wie je bent en meeneemt. Dagelijkse relaties lopen soepeler en krijgen meer verdieping. Jouw impact wordt op een natuurlijke manier aangenomen.

Het PROGRAMMA

DEEL 1

Jij bent de maker

In dit eerste deel maken we allereerst kennis met elkaar in de introductie sessie en worden er subgroepjes gevormd om de gemaakte modules met elkaar te bespreken gedurende het programma.

 In dit deel ga je diep contact maken met wie jij wilt zijn en hoe jij wil dat je leven eruit gaat zien. 

Je stelt jezelf vragen als: wat heb ik al en wat wil ik verder ontwikkelen? Wat heb ik te accepteren over waar ik nu ben? Op welke manier kan ik mezelf nog meer steunen met liefde voor wie ik ben en wat ik wil ontwikkelen in het leven. In dit deel kies je o.a. je 4 tot 7 belangrijkste kernwaarden en formuleer je de eerste versie van je missie.

In dit deel ontmoeten we elkaar op de eerste live-dag waarop we op een andere manier bewust gaan worden van ons lichaam en de lichaamsdelen en gebieden die zijn verbonden met onze doelen én met onze obstakels.

Kennismaken met elkaar en elkaars intentie en doelen.

Geef het verhaal vorm dat jij wilt leven.

Wat mag ik gaan loslaten?

Wat mag ik gaan loslaten?

Van 10 – 14. Een dagdeel vol lichaamswerk en sharing.

Accepteer waar je nu bent.

Heb jezelf lief.

Online van 10 tot 12, kan uitlopen. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog wijzigen.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin de meesten aan bod kunnen komen met hun eigen persoonlijke coachvraag.

Wat is je missie?

Je kernwaarden als navigatiesysteem.

DEEL 2

Maak de weg vrij

Natuurlijk gaat het pad op weg naar onze meest ultieme toekomstdroom niet zonder slag of stoot. Wat een saai verhaal zou dat zijn! Vaak worden we uitgedaagd door onze eigen persoonlijke draken en innerlijke obstakels, die in stand gehouden worden door ons eigen gedachtensysteem en overtuigingen. Bijvoorbeeld: overtuigingen over hoe we met onze emoties om zouden moeten gaan of welke plek we wel of niet mogen innemen. Of je wel of geen ruimte maakt voor de stem van je ziel of intuïtie. In deel 2 van het programma krijg je hier steeds meer zicht én grip op.

Tijdens de live-dag in deze module word je o.a. meegenomen op een diepe ademreis waarbij je ademt voor wat je wél wilt en makkelijker loslaat wat je niet meer wilt. 

 

Verken de signalen van je lichaam.

Online van 10 tot 12, kan uitlopen. Tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers in 1 groep, dus kan nog wijzigen.

De ervaring heeft geleerd dat we ook via Zoom uitstekend in staat zijn om een intieme sfeer van vertrouwen te creëren waarin iedereen aan bod kan komen met haar eigen persoonlijke coachvraag.

(Diepe) emoties.

Ontdek je schaduwkanten.

Live dag van 10 tot 2 in Leiden of omgeving. Meditatie, ademhaling, mindfulness walk, sharing.

Geef beperkende oordelen geen kans. Onderzoek je eigen oordelen en overtuigingen.

Online van 10 tot 12

DEEL 3

Help en vraag hulp

Hulp vragen is een breed begrip. In sommige situaties is dit best makkelijk, maar  vaak moeilijk als er sprake is van emoties zoals schaamte of schuldgevoelens.  Bijvoorbeeld: als we bepaalde kwetsbaarheden of gevoeligheden van onszelf eigenlijk niet willen tonen. Hoe doorbreek je dit patroon? Ervaar hoe je er eigenlijk nooit alleen voor hóeft te staan. Hoe kun je je op zo’n manier openstellen dat je je gesteund of geïnspireerd kunt voelen door je omgeving én door je voorouders.

Tijdens dit deel van het programma bestaat de live-dag uit een familie-opstelling of specifieke vrouwenlijn opstelling. Ontvang vanuit je vrouwenlijn de kwaliteiten die jij kunt gebruiken op je tocht.

Je bent wat je denkt: kies voor helpende gedachten, ondersteunende affirmaties en/of mantra’s.

De invloed van familierelaties op waar jij nu staat.

Jij en je voorouders. Waar sta jij in je familielijn en wat is aan jou om los te laten en wat is aan jou om voort te zetten of juist te creëren.

Online Masterclass van Mirjam van YourEden! Mirjam neemt je mee in de fysieke wereld van de Female Pleasure en het spel tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Neem eigenaarschap over je eigen seksuele energie en ontdek hoeveel kracht daarin schuilt. Van 19:30 – 22:00 via Zoom. Niet te missen!

Vind een levensovertuiging die bij je past. Welk (persoonlijk) geloof steunt jou?

Online van 10 tot 12.

DEEL 4

Ga het doen

In de voorgaande delen is jouw innerlijke kompas zoveel mogelijk vrijgemaakt en geactiveerd. In dit deel ga je jouw innerlijke kompas inzetten om ook daadwerkelijk stappen te nemen (en te blijven nemen) om expressie te geven aan wie je bent en jouw missie verder vorm te geven.

In dit laatste deel van het programma sluit je af met een mooie Rite of the Womb waarbij je uitgenodigd wordt om oude verhalen die in je baarmoeder leven los te laten, bijvoorbeeld angsten, boosheid en/of verdriet en volledig ruimte te maken voor jouw creaties en alles waar jij leven aan wilt geven. Zodat er nieuwe ruimte in je lichaam ontstaat om jouw missie ook echt helemaal te belichamen en op weg te gaan.

Ademhaling en meditatie. Integreer meditatie en ademhalingstechnieken in je wekelijkse routine en voel dit je steunt om verbonden te blijven met je innerlijke kompas.

Vind jouw rolmodellen. Welke vrouwen vind jij fantastisch? Wat doen zij? Wat doen zij juist niet?

Kom thuis bij jezelf en doe wat jij het liefste doet en je hart naar uit gaat. 

7 energiegebieden/chakra’s in je lichaam. Je lichaam bestaat uit je fysieke llichaam, je emotionele lichaam en je energetische lichaam. Hoe beter we ook ons energetische lichaam kennen, hoe meer steun en creatiekracht we uit onszelf kunnen halen.

Online van 10 tot 12.

Waarschijnlijk 10.00 tot 13.00. Wordt later verder vormgegeven.

EXTRA'S

CG9A9939-2-2

Nu! Een warm welkom met extra's

Naast het Nieuw vrouwelijk Leiderschap programma ontvang je nog een aantal belangrijke extra’s:

1. Extra modules – Module 6b én module 19.

2. Toegang tot het besloten platform – Daar waar je eindeloos met elkaar kunt delen, steun kunt vragen of je kunt laten inspireren.

3. Toegang tot ondersteunende meditaties en ademhalingsoefeningen. 

4. Mijn eindeloze enthousiasme en wil om je te blijven inspireren met verhalen of muziek maar ook hands-on coaching of praktische oefeningen.

WEBINAR

Get inspirerd!

Volg de LIVE! WEBINAR op 1 september 16.30

Leef je Missie

Maak kennis met Nieuw Vrouwelijk Leiderschap, waar de oorsprong ligt en wat het voor jouw zoektocht en/of belichaming van je zielsmissie kan betekenen. 

Leuk om je te ontmoeten! Stel je vragen, sluit af vol inspiratie en met zeker 3 duidelijk toepasbare tips.

DE COMMUNITY

''Ontzettend bedankt!

Nog ontzettend bedankt voor de sessie van afgelopen maandag. Het heeft mij veel inzichten gegeven, net zoals het Vrouwelijk Leiderschap programma mij dat heeft gegeven. Dank je wel dat jij jouw werk doet. Life Changing!”

Felicity vertelt

Het programma is voor mij ongelooflijk waardevol. Het programma zit heel krachtig in elkaar. Zoveel warmte, toewijding en persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Het programma daagt je uit om echt diep in jezelf te kijken. Dit, in combinatie met Martine's warmhartige en respectvolle persoonlijkheid, maakt het een sterk programma!

nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

GroepsProgramma

HALF JAAR PROGRAMMA

VOOR GEVOELIGE, INTELLIGENTE, INTUITIEVE, CREATIEVE EN GEDREVEN VROUWEN

1 oktober ’23 tot 1 april ’24

Stap volledig in wie je helemaal bent

> Ervaar een diepere connectie met je persoonlijke missie,

> Ervaar  meer regie op jouw route

> Ga op weg naar een volledig gevoel van eigenwaarde

> Ervaar meer creativiteit en creatiekracht

Dit programma helpt je om de innerlijke losse eindjes met elkaar te verbinden, aandacht te geven wat aandacht vraagt en te voeden wat voeding nodig heeft.