Individuele Coaching

Soms merk je dat je klaar bent voor meer diepte, helderheid en grotere stappen door middel van persoonlijke begeleiding.

In een individueel traject is mijn aandacht helemaal voor jou en jouw vraag/jouw missie. Allereerst gaan we samen een duidelijk doel formuleren voor de sessie of het traject en vervolgens gaan we kijken welke invulling past bij jouw behoefte. Ik stem me af op wie je bent en waar je nu staat en de wens die er ligt voor de uitkomst van de sessie/jouw traject. Samen gaan we de dans aan en zullen we het plezier blijven opzoeken in de uitdaging! 


Wat bevat de coaching?

In de coaching zullen we ons te allen tijde richten op alignment, het in lijn laten komen van hoofd, hart en ziel. De volgende aspecten kunnen daarbij aan de orde komen:  
  • Belemmerende patronen herkennen en omvormen naar ondersteunende patronen.
  • Belichamen wie jij bent, wat jouw missie is en de impact die jij wilt maken.
  • Inzicht in wat je meedraagt vanuit jouw familiaire vrouwenlijn en hoe je daar je eigen vrije keuze in kunt gaan maken.
  • Inzicht in de balans tussen het vrouwelijke en mannelijke aspect in jezelf.
  • Meer (zelf) vertrouwen ervaren en je vrijer voelen op je pad. 
  • Diepere voldoening ervaren in alles waar jij je tijd aan besteedt.
  • Volledig jouw plek innemen.
  • Een dieper gevoel van weten ervaren. Meer regie ervaren in wat jij neer wilt zetten.
  • Toewerken naar concrete stappen in jouw missie.
  • Je vrij voelen om te opereren vanuit jouw eigen vrouwelijke flow en creativiteit.
IMG_9538

Werk met mij

Individuele coaching heeft de meeste impact als je minimaal 3 sessies ondergaat. Hoe beter we elkaar kennen, hoe effectiever de sessies zullen worden. Hoe duidelijker je coachvraag, hoe meer voldoening van het resultaat. In de de sessies kan jouw vraag/zoektocht naar meer inzicht systemisch, relationeel, intuïtief of fysiek benaderd worden.

Prijs per sessie van 75 minuten:

110,- inclusief BTW (informeer zonodig naar het bedrijfstarief)

Kijk naar de Over Mij pagina, als je een beter beeld wilt hebben van wat er aan kennis en ervaring in mijn rugzak zit. Stuur een mail naar martine@nieuwvrouwelijkleiderschap.com met je beschikbaarheid om een afspraak te maken of als je nog eventuele vragen hebt of app naar 06 33290336, zonodig kunnen we even bellen.

 

Kom in contact

PERSOONLIJKE COACHING?

Behoefte aan contact ?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!

Geïnteresseerd in een intake gesprek?

Om werkelijke stappen te kunnen zetten is de juiste klik tussen ons heel belangrijk. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat jij wilt bereiken en vertel ik je wat je bij mij kunt verwachten. Zo kun jij ervaren of ik de juiste persoon voor je ben.

Martine