Individuele Coaching

In een individueel traject is mijn aandacht helemaal voor jou en jouw vraag/jouw missie. Mijn eerste stap is contact maken met jou en samen aan de hand van je uitgebreide intakeformulier een duidelijk doel formuleren voor de sessie of het traject. Ik stem me af op wie je bent en waar je nu staat en de wens die er ligt voor de uitkomst van de sessie/jouw traject. Je eigen verlangen mag centraal staan.

‘Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen, dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Het grootste geschenk dat ik kan geven is de ander te zien, te horen, te begrijpen, aan te raken. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd.’ Virginia Satir


Wat bevat de coaching?

In het traject leer ik je kennen en krijg ik een steeds duidelijker gevoel voor waar je nu staat en wat voor jou de volgende stap is die zich aandient. De ondersteuning die je daarop krijgt is tailor made en op aangeven van jou en bestaat niet uit een ‘bestaand traject’, waardoor we veel sneller kunnen inzoomen op wat voor jou van belang is.
 
De sessies duren 75 minuten en kosten €125,- inclusief BTW. (informeer voor het bedrijfstarief als dit van toepassing is).
 
De sessie zal elke keer weer iets nieuws bij je in beweging zetten, waar je een paar weken mee vooruit kunt. Ook krijg je huiswerk mee om je ontwikkelingsproces in waar jij naartoe wilt te ondersteunen en hebben we eventueel tussentijds mailcontact. In overleg zie ik je 2 tot 4 weken later weer. 
 
Universele thema’s die veel voorkomen: 
Meer zelfvertrouwen willen ervaren,
vrijer voelen in wat ik doe en wie ik ben, meer speelsheid en lichtheid ervaren in wat doe,
diepere voldoening ervaren, 
steviger mijn plek innemen, 
mijn grenzen beter voelen en afbaken,
meer steun en liefde ervaren,
dieper gevoel van weten ervaren, 
concrete stappen zetten, 
meer creativiteit en flow ervaren, 
meer helderheid ervaren in mijn missie,
makkelijker relaties kunnen aangaan,
open hart ervaren,
meer zelfvertrouwen in mijn seksuele flow ervaren,
beter begrijpen waar ik sta in deze wereld,
relatie met mijn (voor)moeder(s) willen begrijpen. 
 

Klachten kunnen o.a. zijn: Innerlijke onrust, gevoel niet tot de kern te komen, weten dat je meer kan maar er op dit moment niet bijkomen, burnout-klachten, bore-out klachten, sombere buien, richting kwijt zijn, geen helder zicht krijgen in de volgende stap die je wilt maken, weten waar je naartoe wilt maar er toch niet bij kunnen komen, te weinig voldoening halen uit je persoonlijke relaties en/of je werk, gevoelens van ‘droog staan’, meer zicht willen krijgen op het verhaal dat jij wilt leven of vertellen. Moeite hebben met (familie) relaties en/of seksualiteit. Moeizame moeder-dochter relatie, last hebben van moederwond. Remmen ervaren. 

'You are beautiful.
You came here for a reason.
I see you,
I love you.
Thank you.'

4742ed9b-5c75-4529-b686-34ce4e29c267

Werk met mij

Individuele coaching heeft de meeste impact als je minimaal 3 sessies ondergaat. In de sessies kan jouw vraag aangevlogen worden via gerichte coaching, lichaamswerk, een opstelling of ademwerk. Jouw wensen, behoeften en grenzen zijn leidend.

Prijs per sessie van 75 minuten in 2024:

125,- inclusief BTW (informeer zonodig naar het bedrijfstarief)

Kijk naar de Over Mij pagina, als je een beter beeld wilt hebben van wat er aan kennis en ervaring in mijn rugzak zit. Stuur een mail naar martine@nieuwvrouwelijkleiderschap.com  als je vragen hebt of maak gebruik van het contactformulier hieronder. 

Voor jonge vrouwen tot en met 24 jaar hanteer ik een aangepast tarief, namelijk €85,- per sessie.

Ik heb ook ruimte voor koppels en/of ouderstellen met een gerichte vraag. Hiervoor hanteer ik het tarief in 2024 van €185,- per sessie van 90 minuten.

Kom in contact

Samen werken?

Graag persoonlijk kennismaken ?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op om een persoonlijke telefonische afspraak in te plannen!

Geïnteresseerd in een intake gesprek?

Om werkelijke stappen te kunnen zetten is het belangrijk dat jij met jouw wens bij mij aan het juiste adres bent. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat jij wilt bereiken en vertel ik je wat je bij mij kunt verwachten. Zo kun jij ervaren of ik de juiste persoon voor je ben. 

Als je al weet dat je wilt starten, plan dan een afspraak in voor een intakegesprek en ontvang gelijk de bijbehorende intake vragenlijst en voel hoe de innerlijke shift hiermee al inzet. 

Als we elkaar al kennen, kun je altijd via deze weg een nieuwe afspraak inplannen.

Martine