Individuele Coaching

Soms merk je dat je klaar bent voor meer diepte, helderheid en grotere stappen door middel van gerichte persoonlijke coaching of kom je belemmerende aspecten tegen op je route die meer persoonlijke aandacht behoeven.

In een individueel traject is mijn aandacht helemaal voor jou en jouw vraag/jouw missie. Allereerst gaan we samen een duidelijk doel formuleren voor de sessie of het traject en vervolgens gaan we kijken welke invulling past bij jouw behoefte. Ik stem me af op wie je bent en waar je nu staat en de wens die er ligt voor de uitkomst van de sessie/jouw traject. Samen gaan we de dans aan en zullen we zeker het plezier blijven opzoeken in de uitdaging! 


Wat bevat de coaching?

In de coaching zullen we ons te allen tijde richten op alignment, het in lijn laten komen van je hoofd, hart, ziel én onderbuik. Daarnaast zal ik waar mogelijk je de juiste kennis aanreiken voor verdere ontwikkeling. Ook is het mogelijk om het Nieuw Vrouwelijk Leiderschapsprogramma in een persoonlijk traject te doorlopen. De volgende aspecten kunnen aan de orde komen:  
  • Meer (zelf) vertrouwen ervaren en je vrijer voelen op je pad. 
  • Diepere voldoening ervaren in alles waar jij je tijd aan besteedt.
  • Volledig jouw plek innemen in alles wie je bent.
  • Een dieper gevoel van weten ervaren. Meer regie ervaren in wat jij neer wilt zetten.
  • Toewerken naar concrete stappen in jouw missie.
  • Je vrijer voelen om te opereren vanuit jouw eigen vrouwelijke flow en creativiteit.
  • Systemisch leren kijken.
  • Sterker en helderder in je (persoonlijke) vrouwelijke leiderschap komen staan.

Klachten kunnen o.a. zijn: innerlijke onrust, gevoel niet tot de kern te komen, weten dat je meer kan maar er op dit moment niet bijkomen, burnout-klachten, bore-out klachten, richting kwijt zijn, geen helder zicht krijgen in de volgende stap die je wilt maken, te weinig voldoening halen uit je persoonlijke relaties, gevoelens van ‘droog staan’, meer zicht willen krijgen op het verhaal dat jij wilt leven.  

IMG_9538

Werk met mij

Individuele coaching heeft de meeste impact als je minimaal 3 sessies ondergaat. Hoe duidelijker je coachvraag, hoe meer voldoening van het resultaat. In de de sessies kan jouw vraag/zoektocht aangevlogen via coaching, een opstelling of bijvoorbeeld via een individuele ademsessie. Vragen kunnen gerelateerd zijn aan werk, privé omstandigheden, of (liefdes)relaties. Deze levensgebieden zijn altijd gerelateerd aan elkaar. Als het één beter loopt heeft het altijd invloed op de andere gebieden.

Prijs per sessie van 75 minuten:

110,- inclusief BTW (informeer zonodig naar het bedrijfstarief)

Kijk naar de Over Mij pagina, als je een beter beeld wilt hebben van wat er aan kennis en ervaring in mijn rugzak zit. Stuur een mail naar martine@nieuwvrouwelijkleiderschap.com met je beschikbaarheid om een afspraak te maken of als je nog eventuele vragen hebt of app naar 06 33290336, zonodig maken we een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Kom in contact

Samen werken?

Graag persoonlijk kennismaken ?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op om een persoonlijke telefonische afspraak in te plannen!

Geïnteresseerd in een intake gesprek?

Om werkelijke stappen te kunnen zetten is het belangrijk dat jij met jouw wens bij  mij aan het juiste adres bent. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat jij wilt bereiken en vertel ik je wat je bij mij kunt verwachten. Zo kun jij ervaren of ik de juiste persoon voor je ben.

Martine