KOM IN CONTACT

Martine lr-8918

VRAGEN?

Ik beantwoord
ze graag!

Voor vragen kun je het beste een e-mail sturen. Al onze e-mails worden dagelijks, op werkdagen, gelezen en behandeld.

EVENTS

Inhuren voor uw bijeenkomst?

Martine Nauta en Nieuw Vrouwelijk Leiderschap inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Als spreker of trainer? Klik op de knop Boek Martine voor direct contact.

KVK: 67675484

Btw: NL002033467B54

Martine lr-8902

Veel gestelde vragen

Hiernaast vind je veel voorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@nieuwvrouwelijkleiderschap.com. Al onze e-mails worden dagelijks, op werkdagen, gelezen en behandeld.

Als je meedoet aan het programma dan ga je het commitment aan van 6 maanden investering in persoonlijke ontwikkeling. Als je de eerste maand aantoonbaar actief hebt meegedaan en echt denkt dat je het verkeerd hebt ingeschat en dit niet voor jou is, dan kunnen we in overleg het traject tussentijds beeindigen. (Na één maand niet meer) Mocht je wegens ziekte of andere onverwachte gebeurtenissen in je leven niet meer in staat zijn het programma af te maken, dan mag je gratis instromen in een volgend traject.

Je kunt nog tot 3 maanden na het einde van het programma bij de online opdrachten in de online leeromgeving.

Ja, zeker wel! In de groepscoachingsessies deel je waar je nu staat en welke kwestie er nu belangrijk voor je is voor de voortgang van jouw proces richting jouw  doel. Deze vragen hoeven niet direct gerelateerd te zijn aan de online opdrachten. De online opdrachten zijn er om je te prikkelen en echt alle stappen te doorlopen om te komen tot volledige zelfrealisatie.

In individuele coaching is meer ruimte om aandacht te geven aan diepere belemmerende obstakels die meer warmte, veilige ruimte en aandacht behoeven. 

Onze eigen gedachten kennen we op een gegeven moment wel. Deze zijn veel meer gelieerd aan lichaamsensaties dan we soms denken. Vaak als we de gedachten laten voor wat ze zijn, maar meer ruimte geven aan wat er in ons lichaam gebeurd en ons daar van bewust worden, dan komt daar als vanzelf een ander gevoel of energie bij. Dit andere gevoel of energie leidt weer tot nieuwe gedachten en inzichten. Oude verhalen en herhalende patronen zitten in ons lichaam opgesloten en kunnen losmaken door beweging en adem, zodat we ze vervolgens makkelijker los kunnen laten.

Haha, ja dat is een strikvraag van onze resultaatgerichte maatschappij. Het begint bij op meerdere lagen je bewustworden van jezelf en het aanleren en inzetten van nieuwe tools hiervoor. Dit is een fase van (gezamenlijke) nieuwe ontdekkingen en kan heel leuk en bevredigend zijn. Je wordt je bewust van je onbekwaamheid op bepaalde gebieden en ziet nieuwe mogelijkheden voor jezelf. Vervolgens ga je oefenen met het inzetten van nieuwe patronen op gebieden in je leven waarin je die ruimte voelt en later in gebieden die meer uitdagend zijn.

Neem je tijd en geniet van het nieuwe avontuur! Hoe snel de dingen echt gaan zijn zo afhankelijk van waar je nu staat, je levensfase, je sociale systeem en achtergrond. Het gaat erom dat je steeds meer leiderschap en regie gaat ervaren en je innerlijke kompas en eigen creativiteit en inzicht versterkt. Het vertrouwen die dit geeft voor de rest van de toekomst is voor veel mensen al van heel veel waarden.

Elk programma dat er op dit gebied bestaat, heeft zijn eigen insteek of aandachtspunt. Zo ook dit programma. En persoonlijke ontwikkeling loopt altijd als een soort spiraal door in je leven, elke keer gaan we weer een laagje dieper en komen we weer een treetje hoger uit. Het ritme en proces van dit programma kun je op elk moment in je leven nog eens doorlopen, elke nieuwe levensfase ontdekken we weer nieuwe dingen over onszelf. Ikzelf doorloop het ook regelmatig opnieuw. Het geeft houvast en structuur om ook echt het ritme te doorlopen en nieuwe uitkomsten te ontdekken. 

Leuke vraag! Ik zou zelf zweverig omschrijven als iets dat blijft hangen in gevoelens en theorieën, maar niet concreet wordt omgezet in actie, expressie of iets neerzetten in de wereld (klein of groot). Als het dus blijft ‘zweven’. Daarom is het doel ook om je (levens)missie echt te belichamen en omarmen. Als het geïntegreerd is in je lichaam, dan zal het in elke actie of handeling die je doet op een dag, automatisch tot uiting komen. Wel ben ik zelf iemand die graag verder graaft en behoefte heeft aan betekenisgeving in het leven en ik ga ervanuit dat wij alles zijn en in ons dragen: aarde, water, vuur, lucht, ether, het goddelijke en het aardse, het mannelijke en het vrouwelijke, het licht en het donker. Ergens in dit alles vinden we de pure essentie van wie we zijn (je ziel) en staan we in contact met het alles. En dan nog, als je dit weet en voelt, is de uitdaging om het in het hier en nu te doen en vorm te geven op de manier die bij jou past. 

Nee voor dit programma (of deze coaching) maakt het helemaal niet uit, uit welke beroepsgroep je komt. Het belangrijkste is dat je de roep voelt om meer van jezelf te ontdekken en vorm te geven dan je op dit moment doet. Ik praat in een bepaalde fase veel over creativiteit, maar creativiteit zet je in elk beroep in. Creativiteit is voor mij de vrije ruimte die je in zelf kunt ervaren waarin je makkelijk oplossingen ziet, vormen ziet en verbindingen maakt. De vorm die jij geeft aan je creativiteit kies jij.