Hoe zet jij jouw vrouwelijk leiderschap in de wereld?

Start met Helen!

Nieuw Vrouwelijk Leiderschap gaat over de authentieke vrouw te worden die je bent. Jouw unieke kwaliteiten en individuele kracht te herkennen en gebruiken op persoonlijk en professioneel vlak.

Eeuwenlang dragen vrouwen op generatie op generatie een vrouwenwond bewust of onbewust met zich mee die op de dag van vandaag nog terug te vinden is. Dit gaat zo diep dat veel vrouwen de verbinding met vrouwelijke energie zijn verloren of zich niet durven te vertrouwen op hun vrouwelijke kwaliteiten.

Juist door je (weer) te verbinden met je vrouwelijke energie, creëer je een bedding en innerlijke kracht die nodig is om jouw leiderschapskwaliteiten neer te zetten in je persoonlijke en professionele leven.

Pak de regie [terug] over jouw leven

Leef je mooiste leven

Jij zelf en de wereld heeft meer vrouwelijke kwaliteiten hard nodig. Juist op momenten waarin we ons hard moeten inzetten is het de kunst om ons hart in te zetten. Nieuw Vrouwelijk Leiderschap is een weg tussen kracht en kwetsbaarheid. 

Het is tijd om jouw kwaliteiten weer terug te halen, zodat je vanuit volledige eigenwaarde en onze volledige potentie jouw plek helemaal kunt gaan innemen. Voor jou zelf en de generatie die na jou komt.

Nieuwsgierig naar de manier hoe?

Maak hierbij meer kennis tijdens de webinar ‘Maak Kennis met Nieuw Vrouwelijk Leiderschap’. In een live webinar van 60 minuten nemen we een duik in hoe jij:

1. Volledig (weer) thuis kunt komen bij wie je bent
2. Jij mag vertrouwen op je eigen flow
3. Jij je authentieke kracht kunt herkennen en kunt inzetten
3. Meer mag vertrouwen op je eigen behoeftes en keuzes
4. Meer vrijheid kunt ervaren
5. Een diepe eigenwaarde kunt creëren en beter grenzen kunt aangeven
5. Jij je persoonlijke missie in de wereld kunt ontdekken en hier op een droomleven kunt bouwen

Nieuwsgierig? Gaat je hart harder kloppen? Dan is het zeker de tijd waard om tijd voor jezelf te maken.

Schrijf je nu in voor de live webinar en claim jouw plek! 👇👇