'Wat ik hier te doen heb - 2'

TheaterShow

Ik startte mijn professionele leven in het theater na mijn studie Theaterwetenschappen. Het theater opende als eerste mijn vizier op het leven. Het was mijn eerste contact met nieuwe manieren van kijken naar de wereld en het delen van verhalen en verschillende visies. Ruim 20 jaar geleden trok het leven mij een andere richting op en de laatste jaren kom ik weer heel graag terug in het theater tot het ook bij mijzelf weer serieus begon te kriebelen om verhalen te delen. Wat als ik dat nou gewoon eens ga doen….

Wat ik hier te doen heb - 2

In de eerste voorstelling deelde ik mijn zoektocht als witte vrouw in deze tijd op zoek naar mijn natuurlijke plek in het geheel der dingen.

In deze nieuwe voorstelling ga ik daar verder op door van uit een andere invalshoek. 

Vier verhalen worden afgewisseld door kleine liedjes.

Alle vrouwen (en mannen natuurlijk ook) hebben in hun leven hun ‘eigen reis van de heldin’ te maken. In deze voorstelling vind je de mijne terug. Ik vind het ongelooflijk leuk als jij er bij bent. 

Martine

Inhoudelijke ondersteuning: Pepijn
Ondersteuning enscenering: Eva Mathijssen
Muzikale ondersteuning: Sophie Anglioninn

 

Reviews

''Emotioneel, Mooi en Meeslepend''

“Ah, we hebben zo genoten van je verhaal. En je hebt me opnieuw echt geraakt. Ook heel mooi de prachtige vertalingen van de muziek. Echt een bijzondere dappere vrouw met een bijzonder verhaal. Buiging voor jou!”

''Je voorstelling van gisteren heeft een enorme indruk op me gemaakt! Het werkt door me heen!”

“Je hebt het voor mij heel duidelijk gemaakt en goed verwoord! Ik “herleefde” veel en het raakte me diep. Ik zit echt nog na te genieten en voelen hoor! Het mooist vond ik je bespiegelingen aan t einde over dood en leven.”

''Dank je wel Martine,
het heeft enorme indruk op me gemaakt!''

“Hi Martine, ik heb genoten van jou, dank je wel voor de prachtige liedjes.
De voorstelling van Martine is echt de moeite waard! Ik heb er van genoten!”

Waar is het?

De voorstelling vindt plaats in het Imperium Theater in Leiden op de volgende data:

  • 6 juni 20.15

Wellicht komen hier later nog nieuwe data bij! De voorstelling duurt ongeveer 85 minuten. Het Imperium Theater is een klein gezellig theater met maximaal 80 plaatsen en bevindt zich op Oude Vest 33E in Leiden. Kaarten alleen te koop via deze website.

Bestel hier uw

Tickets
Terug naar de huidige maand

Geen events

Terug naar de huidige maand