Sparkdagen

In de Natuur
Sparkdagen hebben als doel om je een (halve) dag lang even helemaal te kunnen onderdompelen in een zelf gekozen thema en eruit te komen met meer inzicht, helderheid en sparkling energie!

Wat zijn sparkdagen?

Een sparkdag vindt altijd plaats met een groepje mede vrouwen, zodat er kans is van elkaar te leren, elkaar te inspireren en er gezamenlijks iets leuks van te maken. 

Tools die we op de verschillende sparkdagen graag inzetten om je meer inzicht en helderheid te geven zijn: kracht van adem, meditatie, opstellingen, beweging, coaching en inzichtsvragen, contact met je lichaam of truffels. En plezier en avontuur niet te vergeten! 

Agenda

Sparkdagen

Geen events

Oktober, 2022

8 & 9 december 2022

THEATERvoorstelling

Wat ik hier te doen heb

Locatie: Imperium Theater Leiden

In deze voorstelling deel ik mijn zoektocht als witte vrouw in deze tijd op zoek naar mijn natuurlijke plek in het geheel der dingen.

Het leven met de Congolezen in Congo zorgt ervoor dat ik me bewust word van het privilege kooitje waar ik in woon. Ze laten me zien dat er nog een heel ander veld is waarin het leven zich afspeelt. Het dwingt me om dieper te onderzoeken naar wie ik werkelijk ben….

Vier verhalen afgewisseld met kleine liedjes.