Sparkdagen

In de Natuur

Sparkdagen hebben als doel om je een (halve) dag lang even helemaal te kunnen onderdompelen in een zelf gekozen thema met een zelfgekozen aanvliegroute en eruit te komen met meer inzicht, helderheid, dieper contact met je lichaam en jouw nieuwe verhaal! 

'I have a deeply hidden and inarticulate desire for something beyond the daily life'

-Virginia Woolf

Agenda

Sparkdagen

Juni

02jun11:0014:00The rite of the WombDe 13de rite van de Munay-Ki: het baarmoeder ritueel. Verdiepende sessie waarin je dieper contact maakt met het karakter en verhaal van jouw baarmoeder.

30jun10:3013:45Seksuele energie en intimiteit (met het leven zelf)Fijne veilige speelruimte voor iedere vrouw die graag tot 'n dieper gevoel van verbinding wil komen in en met zichzelf, het leven, haar missie en haar relaties.

Juli

05jul10:0016:30(Familie) Opstellingen dagOntdek wat jij uit loyaliteit onbewust draagt wat niet van jou is én wat jou niet dient in het leven van je eigen verlangens, creativiteit en het creëren van jouw nieuwe verhaal.

September

01sep09:3012:30Meditatie en Pranayama'Let silence take you to the core of life'

20sep17:3021:30Ontmoet je innerlijke meisje en activeer je innerlijke moederHerontdek de vindingrijkheid, creativiteit en vrijheid van je innerlijke meisje en integreer haar kwaliteiten in je huidige leven.

Oktober

20okt10:0016:30(Familie) OpstellingenOntdek wat jij uit loyaliteit onbewust draagt wat niet van jou is én wat jou niet dient in het leven van je eigen verlangens en creativiteit

November

24nov10:3015:00Heel de moederwond en activeer je innerlijke moederBeweeg van een gevoel van tekortkoming naar (innerlijke) overvloed, goed genoeg zijn en meer creatieve flow door het helen van jouw moederwond.

December

01dec12:1515:00The rite of the WombDe 13de rite van de Munay-Ki: het baarmoeder ritueel. Verdiepende sessie waarin je contact maakt met het karakter en verhaal van jouw baarmoeder.

Januari

19jan12:1515:30Seksuele energie, vrouwelijk genot en de Wheel of ConsentFijne veilige speelruimte voor iedere vrouw die graag tot 'n dieper gevoel van verbinding wil komen in en met zichzelf, met haar relaties en met het leven zelf.

2025

THEATERcollege

Ode aan de vrouwelijke seksualiteit

Locatie: Imperium Theater Leiden

Wat is vrouwelijke seksualiteit nog meer dan wat we in onze cultuur en gemeenschap hebben meegekregen? Wat is eigenlijk de geschiedenis van de vrouwelijke seksualiteit? 

En heel belangrijk: als we gaan zien dat onze echte kracht en macht ligt in de volledige eigenaarschap over onze eigen seksualiteit…… Heel veel problemen zijn voortgekomen uit eeuwen van seksuele onderdrukking….. maar hoe komen we daar dan?   

Verhalen, kennis en vrolijke interactieve momenten voor vrouwen , maar mannen zijn zeker welkom!