Wat is Nieuw Vrouwelijk Leiderschap?

Nieuw Vrouwelijk Leiderschap staat voor intuïtief, bewust en creatief persoonlijk leiderschap in werk en privéleven vanuit authenticiteit, je volledige vrouwelijke essentie,  je eigen kernwaarden en eigenwaarde. Leiderschap vanuit een diep gevoel van vrijheid in wie je bent en wilt zijn.


Hoe is het ontstaan?

Nieuw Vrouwelijk Leiderschap komt voort uit een persoonlijk en collectief verlangen om het vrouwelijke aspect in wie we zijn nog meer te mogen omarmen, belichamen en inzetten. 

De kwaliteiten, de essentie en potentie van het vrouwelijke is eeuwenlang op diverse manieren onderdrukt geweest. Dit heeft wonden geslagen in ons (colllectief) zelfbewustzijn en ons natuurlijk en compleet gevoel van eigenwaarde. Dit is wat steeds meer benoemd wordt als de collectieve vrouwenwond (of wordt ervaren in een persoonlijke moederwond).

Jarenlang was ‘mannelijk leiderschap’ de maatstaf en hebben vele vrouwen getracht hieraan te voldoen, afgesneden van hun eigen volledige wijsheid en natuurlijke vrouwelijke kwaliteiten zoals zachtheid, flow, intuïtie, natuurlijk gevoel voor verbinding op diverse lagen. Vanuit een diepe wijze intelligentie in het bekken. Daar waar ze voelen dat ze helemaal thuis zijn. Daar waar ze voelen dat er nog veel meer liefde huist!

Het is tijd dat vrouwen nog veel meer de wereld vanuit hun eigen innerlijke wijsheid, volledige draagkracht en lichamelijke flow gaan visualiseren en vormgeven.

COMMUNITY

Jouw missie Jouw leven

Helemaal komen bij jouw meest authentieke, creatieve en levenslustige zelf, heeft met vele facetten te maken. De wonden die we meedragen, de beschikbare hulpbronnen, kennis en zelfbewustzijn over wie je bent, je verlangens en de rollen die je hebt in je werk en privé leven. Elke keer is het weer een oefening in veerkracht, opstaan en weer doorgaan.

PRAAT MEE OP ONS FORUM

Praat je mee?

Op dit forum kun je meelezen voor inspiratie en kun je ook je eigen ervaraingen en vragen kwijt. Het veld waarin gelijkgestemde vrouwen met elkaar delen, werkt als balsem op de ziel en haarlemmerolie op je persoonlijke groei!

MISSIE & WAARDEN

Onze missie

Onze Waarden

Nieuw Vrouwelijk Leiderschap heeft de diepe wens dat elk meisje en elke vrouw zich kan ontwikkelen tot een moedige, krachtige vrouw die haar waarde kent, vanuit haar hart leeft en haar eigen geluid deelt met de wereld via haar eigen unieke kwaliteiten en uitstraling. Het is onze missie om voor jou een veilige, inspirerende omgeving te creëren om je verlangens te ontdekken en te gaan leven, je volledige eigenwaarde vrij te maken en jouw stappen te kunnen zetten richting jouw ware missie waarbij je je gesteund, compleet en geliefd voelt

‘Live a life without limits, all things are possible to those who believe. ’

Zowel in de online ruimte als in de fysieke ruimte van Nieuw Vrouwelijk Leiderschap vinden we openheid en acceptatie erg belangrijk.

We werken vanuit de volgende waarden:

1. Iedereen is gelijk ongeacht kleur en achtergrond.
2. Sociale rangorde op basis van maatschappelijke status, opleiding en religie gelden niet in de gedeelde ruimte van Nieuw Vrouwelijk Leiderschap.
3.  Elke ziel is gelijk en anders tegelijk.

4. Liefde is een geboorterecht voor iedereen.

5. Respect voor ieder verhaal, ontwikkeling en levensfase.
6. Compassie is een enorme sterke deblokkerende en helende kracht.
7. Verbinding leidt tot potentie.
8. Avontuur is leuk.
9. Vrijheid het ultieme streven.
10. Schoonheid voedt de ziel.
11. Kwetsbaar zijn wij allen. Huilen mag!
12. We mogen allemaal meer thuiskomen bij onszelf

Sisterhood

Essentie, Positive creatie, Waarheid

In al ons groepsaanbod is ons doel om een sfeer van sisterhood te creëren.  In sisterhood creëren we een warme open space van luisteren, aanwezigheid en verbinding. We kunnen oefenen in aanwezigheid met een open hart en een open mind. 

Binnen de groepsprogramma’s ‘holden we space’ voor ieders beweging van ups en downs in het proces van loslaten wat niet meer nodig is en geboorte van nieuwe mogelijkheden, gevoelens, inzichten en actiestappen. Wetende dat we het niet voor de ander hoeven invullen of oplossen, maar vooral er zijn en luisteren al een magische impact kan hebben. We kunnen leren van de impact van wat ieders verhaal in onszelf losmaakt. Daar zit voor allen de verbinding en mogelijkheden voor groei.

ONTDEK MEER