nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

Leef je volledige potentieel

HALF JAAR PROGRAMMA

11 november 2021 tot 11 mei 2022 (6 maanden)

Uw trainer en coach:  Martine Nauta

€ 1950

Voor € 1450

Terug naar
jouw bron

Je werd geboren met al je puurheid en potentie. Je hebt dit nog steeds, maar bij velen van ons is veel potentie en puurheid zoek geraakt onder vele lagen van aangeleerd gedrag, overtuigingen en (gekwetste) gevoelens. Gedrag en overtuigingen die zijn gericht op wat de buitenwereld van je verwacht, gedrag dat is ontstaan vanuit aanpassing. Dit programma is erop gericht om je terug te brengen naar de bron van jouw oneindige potentie en je eigen ‘wilde natuur’. 

CONNECT
& SPARKEL

Dit programma doe je met like minded souls, die hetzelfde zoeken als jij. 

Zodat je elkaar kunt inspireren, spiegelen en steunen. Zodat je een fijne manier van verbinding kunt ervaren met andere vrouwen. Zodat je op je lastige momenten kunt ervaren dat je niet alleen bent. Zodat je op je mooiste momenten je triomf kunt delen. 

Waarom dit
Programma?

Leiderschap

De veranderingen van de wereld van nu vragen om een goed en helder contact met jezelf. Zodat je heldere en kloppende keuzes kunt maken.

Eigen regie

Bewustzijnsverandering in deze wereld gaat op dit moment enorm snel. Besluit je mee te bewegen en je eigen regie te pakken of blijf je achter?

Levensmissie

Als jij de roep voelt om jouw verlangen en hart te volgen en je leven op je eigen manier vorm te geven, dan is dit het juiste moment.

Ontwikkeling

Juist via de ander leren we onszelf beter kennen en kunnen we groeien. Juist via de ander voelen we ons gesteund en gezien in wie we zijn.

Eigenwaarde

De wereld heeft (alle) vrouwen nodig die in hun volledige en unieke zijn gaan staan, vanuit liefde en volledige eigenwaarde.

Zingeving

Om volledig tot wasdom te komen met alle schatten die jij bij je draagt!

Wat heb je na het volgen
van dit programma?

Zelfkennis

Meer verbinding met delen in jezelf die nu niet lekker tot uiting komen. Groter en dieper inzicht in waar je staat, wie jij (nog meer) bent.

Helderheid en focus

Meer helderheid en focus op wat jij hier te doen hebt en dieper contact met welk verhaal jij wilt leven en welke actiestappen daarbij passen.

Authenticiteit

Je hebt meer tools en inzichten om je elke keer weer terug te brengen naar je eigen authenticiteit en vertrouwen.

Integratie

Je hebt ervaren wat sisterhood voor je kan beteken, een dieper vertrouwen in je mede vrouwen hersteld en je kunt dit op een gezonde manier integreren in je eigen leven.

Regie op je dag

Een nieuwe routine die je integreert in je dag of week en die jouw missie volledig ondersteunt.

Plek innemen

Je neemt meer jouw plek in met alles wie je bent en meeneemt. Dagelijkse relaties lopen soepeler en krijgen meer verdieping.

''Ontzettend bedankt!

Nog ontzettend bedankt voor de sessie van afgelopen maandag. Het heeft mij veel inzichten gegeven, net zoals het Vrouwelijk Leiderschap programma mij dat heeft gegeven. Dank je wel dat jij jouw werk doet. Life Changing!”

Misha Denver

Het programma is voor mij ongelooflijk waardevol. Het programma zit heel krachtig in elkaar. Zoveel warmte, toewijding en persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Marije van Leusten

Het programma daagt je uit om echt diep in jezelf te kijken. Dit, in combinatie met Martine's warmhartige en respectvolle persoonlijkheid, maakt het een sterk programma!

DEEL 1

Jij bent
de maker

In dit eerste deel ga je diep contact maken met wie jij wilt zijn en hoe jij wil dat je leven eruit gaat zien. Je stelt jezelf vragen als: wat heb ik al en wat wil ik daarvoor verder ontwikkelen? Wat heb ik te accepteren over waar ik nu ben? Op welke manier kan ik mezelf nog meer steunen met liefde voor wie ik ben en wat ik wil ontwikkelen in het leven. Stel, alles wat je daarvoor nodig hebt, is er: wat doe ik dan?

DEEL 2

Maak de
weg vrij

Natuurlijk gaat het pad op weg naar onze meest ultieme toekomst niet zonder slag of stoot. Vaak worden we uitgedaagd door onze eigen persoonlijke draken en grootste innerlijke obstakels, in stand gehouden door ons eigen gedachten systeem en overtuigingen. Overtuigingen over hoe we met onze emoties om zouden moeten gaan of welke plek we wel of niet mogen innemen. Het wel of geen ruimte maken voor de stem van je ziel of intuïtie en welke rol je adem daarbij speelt. In deel 2 van het programma krijg je hier steeds meer zicht én grip op.

DEEL 3

Help en vraag hulp

Hulp vragen is een breed begrip. In sommige situaties is dit best makkelijk en vaak moeilijk als er emoties als schaamte of schuldgevoelens bij komen kijken. Als we bepaalde ‘tekortkomingen’ van onszelf eigenlijk niet willen laten zien. Hoe doorbreek je dit patroon? Ervaar hoe je eigenlijk er nooit alleen voor hóeft te staan? Hoe kun je je op zo’n manier openstellen dat je je altijd wel gesteund of geïnspireerd kunt voelen door je omgeving?

DEEL 4

Ga het doen

In de voorgaande delen is jouw innerlijke kompas zoveel mogelijk vrijgemaakt en geactiveerd. IN dit deel ga je jouw innerlijke kompas inzetten om ook daadwerkelijk stappen te nemen (en te blijven nemen) om expressie te geven aan wie je bent en jouw missie vorm te geven.

”Ik kan het iedere vrouw dit programma aanraden! Om je volledige potentieel te kunnen leven is het nodig om jezelf de aandacht te geven om jezelf dieper te leren kennen. Ik ben er nog iedere dag dankbaar voor.”

CG9A9939-2-2

Nu! Een Warm welkom met extra's

Naast het Nieuw vrouwelijk Leiderschap programma ontvang je nog een extra’s:

1. Extra module! – Jouw kernwaarden.
2. 1 live online Bewegingssessie dans van Shiva en Shakti van Afke Reijenga (opname kun je daarna blijven gebruiken)
3. 1 live online Sensual Shakti Yoga sessie van Afke Reijenga (opname kun je daarna blijven gebruiken)
4. Live online Masterclass ‘Female Pleasure’ van Mirjam van Your eden
5. Extra Live Dag ‘Vrouwelijk Leiderschap’
6. Bonuspakket ‘Creëer je wereld van binnenuit’ over de 7 energiegebieden in je lichaam

nieuw

Vrouwelijk
Leiderschap

Kom thuis bij jezelf

HALF JAAR PROGRAMMA

11 november 2021 tot 11 mei 2022 (6 maanden)

€ 1950

€ 1450