(Familie) Opstellingen

20okt10:0016:30(Familie) OpstellingenOntdek wat jij uit loyaliteit onbewust draagt wat niet van jou is én wat jou niet dient in het leven van je eigen verlangens en creativiteit

Event Details

Maak je vrij uit onbewuste (familie-)patronen die jouw missie, het uitdragen van je eigen geluid, je verlangens en/of creativiteit niet dienen.

Je kunt zelf een vraag inbrengen en/of gevraagd worden als representant. Ik noem het familie-opstellingen omdat dit de meest gangbare vorm is van opstellingen en vaak ook heel veel uit te halen is voor de vraagsteller. Ook kan jouw vraag uitnodigen voor het opstellen van de vrouwenlijn of het opstellen van andere aspecten uit je leven. Er is ruimte voor 4 à 5 vraagstellers en eventueel een opstelling rond een gezamenlijk thema. Als representant resoneer je altijd mee op datgene waar je voor staat in de opstelling van de vraagsteller. Dit heeft jou ook altijd iets te vertellen of te leren, waardoor iedereen met inzichten en nieuwe ervaringen uit de dag komt.

Als je vragen hebt of je eventuele deelname wilt voorbespreken dan kun je bellen Martine Nauta op 06 33290336.

Locatie in Leiden wordt later bekend gemaakt. De starttijd ligt vast en omdat we werken met elkaar, elkaars energie en het alwetende veld is de eindtijd een inschatting, dit kan dus korter of langer zijn.

Tijd

20 Oktober 2024 10:00 - 16:30(GMT+02:00)

Locatie

Amsterdam

Other Events

Geef een reactie