Het helen van de moederwond

01jun19:0022:00Het helen van de moederwondBeweeg van een gevoel van tekortkoming naar (innerlijke) overvloed door het helen van de moederwond.

Event Details

Je moeder is jouw poort geweest via wie je op deze wereld bent geland, bent gevoed en begeleid in je ontwikkeling naar volwassenheid. Je moeder kon je daarin geven wat ze had en meer niet. Door allerlei omstandigheden is dit niet altijd helemaal geweest wat jij nodig had. Vaak zijn we niet in onze volledigheid gezien en erkend. Net zoals jouw moeder dit ook bij haar moeder heeft ervaren. Als kind interpreteren we dit vaak naar een gevoel van ‘niet goed genoeg’ zijn, ‘niet gezien voelen’ of ‘afgewezen voelen’. Alsof je niet welkom was met alles wie je bent en daardoor niet altijd de toestemming of ruimte voelt om wel helemaal je eigen behoeften en verlangens te mogen uiten en volgen. Mogelijk zit er ergens nog boosheid of verdriet hierover. Vaak ontstaat er ergens diep binnenin een gevoel van ‘tekort’. En zijn er plaatsen in jezelf waar de liefde niet heeft kunnen stromen. Onder dit tekort vinden we de Moederwond.. De moederwond die ons vaak kleiner houdt dan we eigenlijk zijn en daarom heel goed heling kan gebruiken, zodat we helemaal op onze eigen benen komen te staan en ruimte kunnen creëren voor onze volledige potentie. In dit dagdeel besteden volledige aandacht aan onze moederwond en de heling ervan. En mooi om daarna te merken hoe dit ook een positieve uitwerking kan hebben op de huidige relatie met je moeder. Direct of indirect een mooi moederdagcadeau voor beiden!

De moederwond helen kost tijd. De wond ziet er bij iedereen anders uit. Misschien is deze sessie voor jou een begin van de heling of zit je er al in en helpt het je je heling te vervolgen. Je krijgt genoeg tips mee om de heling op jouw manier verder te vervolgen.

Dit EVENT wordt verplaatst naar een andere datum!

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Leiden

Geef een reactie