Ontmoet je innerlijke meisje en activeer je innerlijke moeder

20sep17:3021:30Ontmoet je innerlijke meisje en activeer je innerlijke moederHerontdek de vindingrijkheid, creativiteit en vrijheid van je innerlijke meisje en integreer haar kwaliteiten in je huidige leven.

Event Details

Deze dag staat in het teken van je innerlijke kind. Je vrije kind, je verwonde kind en je overlevingsdeel, met als doel om meer van jouw mooie vrije creatieve geest vrij te maken en te integreren in je huidige bestaan. In ieders jeugd zijn dingen voorgevallen die ons hebben doen bevriezen, vechten of vluchten. Als er op dat moment niemand voor ons was om ons weer terug te brengen bij onszelf en ons te helpen om onze emoties te uiten, zijn we vaak blijven hangen in de gebeurtenis van vroeger zoals we dat toen deden. Als er in het heden zich situaties voordoen die lijken op deze gebeurtenis van vroeger dan komt vaak automatisch hetzelfde overlevingsgedrag als destijds naar boven, omdat we op deze manier hebben geleerd te overleven. Overlevingsgedrag dat ons in het heden vaak niet meer dient … gedrag dat onze verlangens, missie, authentieke stem en/of creatieve flow vaak niet dient. Op deze dag besteden we aandacht aan ons innerlijk kind om deze vrij te maken van overlevingsgedrag en ons terug te laten komen bij onze natuurlijke speelsheid, gevoel van vrijheid en liefde en deze mee te nemen naar ons huidige leven.

Het is een prachtige manier om meer van je natuurlijke, vrije, creatieve en authentieke essentie te herontdekken en ervaren en te integreren in je huidige leven.

Bij vragen kun je bellen of appen met Martine Nauta: 06 33290336. Thee en kleine snacks zijn aanwezig. We zullen een break nemen om even wat te eten. Warme soep wordt geserveerd, eventueel zelf wat aanvuling meenemen. Neem evt zelf wat extra’s mee.

Tijd

20 September 2024 17:30 - 21:30(GMT+00:00)

Locatie

Leidse Lente

Haagweg 4

Other Events

Get Directions

Geef een reactie