Seksuele energie, vrouwelijk genot en de Wheel of Consent

19jan12:1515:30Seksuele energie, vrouwelijk genot en de Wheel of ConsentFijne veilige speelruimte voor iedere vrouw die graag tot 'n dieper gevoel van verbinding wil komen in en met zichzelf, met haar relaties en met het leven zelf.

Event Details

In deze workshop maak je kennis met tantrische principes en oefeningen die je in een veilige ruimte kunt gaan ontdekken. Het grootste verlangen van vrouwen is om zich volledig in verbinding te voelen met anderen en de wereld om zich heen. Tegelijkertijd is dit tevens onze grootste uitdaging. We vinden niets fijner dan intimiteit te ervaren waarin we ons veilig, gezien en gekend voelen. Om ons vrij, speels én in verbinding te voelen. Tegelijkertijd vinden we het vaak maar al te moeilijk om dit volledig tot stand te brengen. Wat heeft het van ons nodig om hierin helemaal op ons zelf te kunnen vertrouwen en aan over te kunnen geven? Samen creëren we op deze ochtend een veilig veld van ontdekken en spelen met diepere verbindingen en wat er op dat moment in ons wordt aangezet. Tevens uitleg over de ‘wheel of consent’ en richtlijnen als houvast om je grenzen te voelen en te bewaken.

Hoe beter jij je begrenzing kent, hoe meer contact je hebt met je ja’s en je nee’s, hoe makkelijker het wordt om je open te stellen of juist weg te lopen. Dit is een fijne plek om te exploreren. Max 10 vrouwen.

Locatie in Leiden. Prijs €65,-. Thee en kleine snacks zijn aanwezig. Eventueel zelf iets meenemen voor de grotere trek.

Tijd

19 Januari 2025 12:15 - 15:30(GMT+02:00)

Locatie

Leiden

Other Events

Geef een reactie