Mini-retraite 'Beweeg en Adem'

15apr13:0015:30Mini-retraite 'Beweeg en Adem'Let's move, connect with our breath, fire up and let go..to relax and make new space.

Event Details

Het doel van deze mini-retraite is om even heerlijk in je lijf te zakken en meer rust en ruimte te creëren in je systeem. Je kunt exploreren wat er in je lijf leeft op dit moment. Via de beweging gaan we in de eerste helft bepaalde energiegebieden in je lijf weer even helemaal activeren en aan zetten en in de tweede helft bewegen we langzaam naar de totale ontspanning, waarbij je helemaal terug kunt komen bij de volledige verbinding met jezelf en alles welkom is.

Deze mini-retraite bestaat onder andere uit het delen van intenties, dans, de bewegingssequens ‘Dans van Shiva en Shakti’ verbonden aan de 5 elementen, uitschudden van je lichaam, bekkenbodemspieroefeningen, ademhalingsoefeningen, geleide meditatie en yoga nidra. Dit alles met een zorgvuldige opbouw en genoeg ruimte voor reflectie.

‘Ik voel me wakker én ontspannen in mijn lijf.’

‘Ik voel me geïnspireerd, met nieuwe energie en een nieuwe blik naar mezelf.’

‘Ik voel me heerlijk ontspannen met een nieuwe flow in mijn lijf.’

‘Ik weet weer even waar ik sta en welke stappen ik wil zetten.’

‘Mmm, dat was een heerlijke reset van mijn systeem in deze drukke tijd. ‘

Thee en lichte snacks aanwezig. Locatie: Doezastraat 2A. Prijs € 45,- (klik op de link voor ‘meer informatie’ hieronder voor inschrijving en betaling).

Tijd

15 April 2023 13:00 - 15:30(GMT+02:00)

Locatie

Tribes

Doezastraat 2A

Other Events

Get Directions

Geef een reactie